
Λάουρα Νάργες: Εισαγωγές σε νοσοκομείο και 9 μήνες δυσκολίας
Η όμορφη παρουσιάστρια απολαμβάνει τη μητρότητα χωρίς να ξεχνά τη δύσκολη εγκυμοσύνη της.
Μία από τις καλύτερες εποχές της ζωής της βιώνει τους τελευταίους μήνες η Λάουρα Νάργες αφού έγινε μητέρα ενός υπέροχου αγοριού. Mε τον αγαπημένο της Χρήστο Σαντιγκάι δηλώνουν τρισευτυχισμένοι γονείς. Το ζευγάρι μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της όλη τη φάση από την εγκυμοσύνη, τη γέννηση και τους πρώτους μήνες του μικρού.
Η συγκινητική ανάρτηση
Δημοσιεύοντας στα social media βίντεο με τις πιο έντονες στιγμές της από το 2022 η Λάουρα Νάργες έκανε τη δική της ανασκόπηση:
«Ένας έρωτας, μία εγκυμοσύνη, μία υπερέμεση, ένα σύμφωνο συμβίωσης, τέσσερεις εισαγωγές στο νοσοκομείο, μία γέννα, ένα αγγελούδι και ένας ακόμα μεγαλύτερος έρωτας, 9 μήνες δυσκολίες, 3 μήνες άλλη ζωή», έγραψε η Λάουρα Νάργες λίγο πριν υποδεχτεί το νέο έτος με την οικογένειά της.
- Στο ΠΑΓΝΗ παιδί που έπεσε σε γκρεμό 11 μέτρων
- Η Ευρώπη απαγορεύει συναυλίες, αλλά το κοινό «ψηφίζει» Κάνιε Γουέστ
- Ιράν: Οι συνομιλίες με τις ΗΠΑ συνεχίζονται
- Το αμφιλεγόμενο σχέδιο του βρετανικού στρατού για την τεχνητή νοημοσύνη
- Φάλαινα εμφανίστηκε ανοιχτά του Θεολόγου στον Βόρειο Ευβοϊκό – Δείτε βίντεο
- «Παράγουμε στην Ελλάδα»: Ενίσχυση έως 200.000 ευρώ σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις
