Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λιντς – Μάντσεστερ Σίτι 1-3: «Τριάρα» με φοβερούς Χάαλαντ και Γκρίλις

Λιντς – Μάντσεστερ Σίτι 1-3: «Τριάρα» με φοβερούς Χάαλαντ και Γκρίλις

Ο Τζακ Γκρίλις δημιουργούσε, ο Έρλινγκ Χάαλαντ σκόραρε και έτσι η Μάντσεστερ Σίτι έφτασε στη νίκη με σκορ 3-1 επί της Λιντς.

Ένα εύκολο βράδυ είχε η Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στη Λιντς, της οποίας και επικράτησε με σκορ 3-1, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Premier League.

Οι παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα βρήκαν τον τρόπο να ανοίξουν το σκορ στο φινάλε του πρώτου μέρους και στη συνέχεια ανέλαβαν δράση οι Γκρίλις και Χάαλαντ, με τον πρώτο να δημιουργεί και τον δεύτερο να εκτελεί για να φτάσουν οι πολίτες στο «τρίποντο» που τους κρατά στο -5 από την Άρσεναλ.

Παναθηναϊκός – ΟΦΗ 1-1: Και… άστρο και γκέλα

Στο πρώτο 45λεπτο η Σίτι ήταν απόλυτα κυριαρχική έχοντας συνεχώς την μπάλα στα πόδια της και πιέζοντας για το γκολ που θα… ξεκλείδωνε την άμυνα της Λιντς. Αυτό αργούσε να έρθει, όμως στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ρόδρι έδωσε τη λύση για το 1-0 που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Η συνέχεια ήταν απολαυστική για τους «πολίτες» που είδαν τους Γκρίλις και Χάαλαντ να κάνουν ό,τι θέλουν μέσα στο γήπεδο. Αρχικά ο Άγγλος μεσοεπιθετικός δημιούργησε το 2-0 για τον Νορβηγό στο 51′, ενώ στο 64′ συνέβη το ίδιο ακριβώς με τον Χάαλαντ να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να φτάσουν σε ένα γκολ, μειώνοντας στο τελικό 3-1 με τον Πασκάλ Στράουκ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

ΛΙΝΤΣ: Μελιέ, Κούπερ (72’ Γιορέντε), Κοχ, Κρίστενσεν (65’ Κλιχ), Στράουκ, Φόρσοου (65’ Έιλινγκ), Ρόκα, Αάρονσον (83’ Γκιαμπί), Γκρίνγουντ, Νιοντό, Ροδρίγο (72’ Γκέλχαρντ)

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έντερσον, Ακέ, Στόουνς, Ακαντζί, Λιούις (68’ Κανσέλο), Γκιντογκάν, Ντε Μπρόινε, Γκρίλις (73’ Φόντεν), Ρόδρι, Μαχρέζ (88’ Πάλμερ), Χάαλαντ

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024