Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συγκλονιστικό βίντεο: Ανέσυραν κοριτσάκι από διάτρηση 40 μέτρων χάρη στον ηρωϊσμό της αδελφής του

Συγκλονιστικό βίντεο: Ανέσυραν κοριτσάκι από διάτρηση 40 μέτρων χάρη στον ηρωϊσμό της αδελφής του

Συγκλονίζει το βίντεο από επιχείρηση διάσωσης κοριτσιού που έπεσε σε διάτρηση βάθους 40 μέτρων, και συγκινεί η ηρωϊκή πράξη της αδελφής του που μπόρεσε να σκαρφαλώσει στη σωλήνα και να ζητήσει βοήθεια…

Βίντεο από διάσωση κοριτσιού 11,5 ετών δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Κύπρου Ανδρέας Κεττής (φωτογραφία, επάνω, από το βίντεο της επιχείρησης διάσωσης).

Ανακοίνωση-γροθιά στο στομάχι

Το αδερφάκι του κοριτσιού τόλμησε και σκαρφάλωσε στη σωλήνα της διάτρησης, διανύοντας κατακόρυφη απόσταση 40 μέτρων και ειδοποίησε τους γονείς τους.

Ακόμα μια φορά επαληθεύονται οι προβλέψεις μας. Την επόμενη φορά δεν θα είμαστε τόσο τυχεροί, αναφέρεται στην ανακοίνωση της Πυροσβεστικής.

Δείτε ακόμα – Ινδονησία: Αγοράκι 6 ετών ανασύρεται ζωντανό από τα συντρίμμια 2 ημέρες μετά τον σεισμό

Και προστίθεται: «Προ ημερών και μετά από επανειλημμένες κλήσεις για ανάσυρση κυρίως ζώων από ανοικτά πηγάδια, με κινδύνους να αναφύονται και για τα μέλη μας κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων διάσωσης, κάναμε έκκληση τόσο σε ιδιώτες όσο και σε όλους τους αρμόδιους Κρατικούς φορείς να επιθεωρήσουν και να ασφαλίσουν ανοικτές διατρήσεις και πηγάδια.

»Σήμερα, η Πυροσβεστική Υπηρεσία με μέλη μας διασώστες από Πυροσβεστικούς Σταθμούς Λευκωσίας ανέσυραν παιδάκι (κοριτσάκι) 11.5 ετών από διάτρηση με νερό βάθους 40 μέτρων, ευτυχώς χωρίς εμφανή σοβαρό τραυματισμό.

Επαιζαν ανέμελα…

»Το κοριτσάκι μαζί με την αδελφή του 9.5 ετών κατέληξαν στο πάτο της διάτρησης όταν ενώ έπαιζαν ανέμελα, το εντελώς πρόχειρο κάλυμμα της διάτρησης σε αυλή κατοικίας στο Δήμο Λακατάμιας, υποχώρησε.

»Παρέμειναν εκεί για 2.5 ώρες καλώντας για βοήθεια χωρίς ανταπόκριση μέχρι που το 9.5 ετών κοριτσάκι τόλμησε και σκαρφάλωσε στην σωλήνα της διάτρησης και διήνυσε κατακόρυφη απόσταση 40 μέτρων μέχρι την επιφάνεια και ειδοποίησε τους γονείς τους.

»Μπράβο στα κοριτσάκια για την τόλμη και το θάρρος που επέδειξαν. Μπράβο στα μέλη μας των Πυροσβεστικών Σταθμών Λευκωσίας για την άψογη και πετυχημένη επιχείρηση διάσωσης».

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024