Άμεσα μετέβη γιατρός από το Κέντρο Υγείας που βρίσκεται στις Καρυές και τον εξέτασε. Ο κ. Δένδιας είναι καλά στην υγεία του, ωστόσο αποφασίστηκε να διακόψει την επίσκεψή του στο Άγιο Όρος.
Σύμφωνα με το voria.gr, στη διάρκεια της Λειτουργίας, λίγο μετά τις 7 το πρωί, ο κ. Δένδιας αισθάνθηκε αδιαθεσία και λιποθύμησε, με αποτέλεσμα να πέσει στο δάπεδο και να χτυπήσει στο πρόσωπο. Αφού το παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες κλήθηκε ελικόπτερο προκειμένου να παραλάβει τον υπουργό Εξωτερικών.
Το επεισόδιο της υγείας του όπως επιβεβαιώνει και το τοπικό μέσο δεν εμπνέει καμία ανησυχία.
Θυμίζουμε πως η επίσκεψή του ξεκίνησε χθες με μια περιπέτεια, καθώς λόγω πυκνής ομίχλης, το ελικόπτερο που τον μετέφερε δεν κατάφερε να προσγειωθεί στο ελικοδρόμιο των Καρυών, ούτε σε εκείνο της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου και τελικά κατέβηκε στην Ιερά Μονή Μεγίστης Λαύρας.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).