Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτός είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος του Ολυμπιακού για τον Ντόρσεϊ

Αυτός είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος του Ολυμπιακού για τον Ντόρσεϊ

Αν δεν γίνει η έκπληξη από το ΝΒΑ ο Ολυμπιακός θα πρέπει να νικήσει έναν… δικό μας για να κάνει δικό του Ντόρσεϊ

Είναι το θέμα που κυριαρχεί από χθες το απόγευμα που ανακοινώθηκε το τέλος του από τους Ντάλας Μάβερικς. Με τους «μνηστήρες» για να τον κάνουν δικό τους να είναι πολλοί και έτοιμοι να βάλουν γερά το χέρι στην τσέπη για να τον πείσουν.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ ήθελε πολύ να πετύχει στο όνειρο του ΝΒΑ αλλά οι Ντάλας παρότι του έδωσαν το καλοκαίρι συμβόλαιο δεν του έδωσαν στη διάρκεια των αγώνων την παραμικρή ευκαιρία. Με τον Ντόρσεϊ να… ξεσπάει στη G-League όπου έκανε όργια. Αν αυτά είναι ικανά μέχρι το βράδυ της Τετάρτης να του φέρουν συμβόλαιο από άλλη ομάδα του ΝΒΑ; Δύσκολο με τα δεδομένα που υπάρχουν όμως είναι σίγουρο πως ο Ελληνοαμερικανός άσος θα το παλέψει όσο μπορεί.

Ο μάνατζερ του πάντως ξέροντας πως οι πιθανότητες είναι λίγες δουλεύει ήδη για την Ευρωλίγκα. Η επιστροφή του στην Ευρώπη θα φιξαριστεί από την στιγμή που μέχρι αύριο το βράδυ δεν προκύψει προσφορά από το ΝΒΑ με τον Ολυμπιακό να είναι γερά στο «κόλπο» ποντάροντας στις πολύ καλές σχέσεις που έχει από την περσινή εξαιρετική συνεργασία τους αλλά και στον έτοιμο ρόλο που θα πάρει ο Ντόρσεϊ αν επιλέξει να φορέσει και πάλι τα ερυθρόλευκα.

Υπάρχουν όμως πολλοί αντίπαλοι και με γερά πορτοφόλια. Μπορεί να βγήκε προς τα έξω μια εντυπωσιακή προσφορά από την Μονακό όμως όπως όλα δείχνουν ο μεγάλος αντίπαλος του Ολυμπιακός είναι Έλληνας.

Όχι ελληνική ομάδα, αλλά ο Δημήτρης Ιτούδης που τον ήθελε από το καλοκαίρι στην Φενέρ και είναι σίγουρο πως θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να τον πάρει και να αυξήσει την ελληνική παροικία καθώς ήδη στους Τούρκους είναι ο Καλάθης και ο Κώστας Αντετοκούμπο. Η Φενέρ που θα δώσει στον Ντόρσει ότι ζητήσει και αυτό σίγουρα θα κάνει πιο δύσκολο το έργο του Ολυμπιακού που όμως ποντάρει στα δικά του «όπλα», που είναι ισχυρά…

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024