Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του Πελέ

Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του Πελέ

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τη Βραζιλία η κατάσταση του Πελέ γίνεται όλο και πιο δύσκολη, αν και δεν υπάρχει ακόμη κάποια επίσημη ενημέρωση από τους γιατρούς.

Πολύ κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας του Πελέ ο οποίος συνεχίζει να νοσηλεύεται σε ειδική μονάδα θεραπείας σε νοσοκομείο του Σάο Πάολο.

Ο θρύλος του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου έχει χτυπηθεί από καρκίνο στο παχύ έντερο και έκανε μετάσταση σε άλλα όργανα, με τον οργανισμό του να μην ανταποκρίνεται στις θεραπείες.

Σύμφωνα με ΜΜΕ από τη Βραζιλία, η κατάστασή του όλο και επιδεινώνεται αφού πλέον ο καρκίνος έχει «χτυπήσει» τα νεφρά και την καρδιά δημιουργώντας του ανεπάρκεια. Επίσημη ενημέρωση από τους γιατρούς δεν υπάρχει, ωστόσο τα νέα μόνο ευχάριστα δεν είναι.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Οπωσδήποτε να «χτίσει» σερί

Θυμίζουμε ότι το βράδυ της Παρασκευής, η οικογένεια του Πελέ ανέβασε στα social media ένα βίντεο, που τον δείχνει σε πάρα πολύ άσχημη κατάσταση, εμφανώς καταβεβλημένο, να επικοινωνεί μέσω κινητού τηλεφώνου με συγγενείς και φίλους του. Κάποια μέσα ενημέρωσης έγραψαν μάλιστα ότι φαίνεται σαν να τους αποχαιρετάει.

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024