Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άστον Βίλα – Λίβερπουλ 1-3: Άνετη νίκη των «κόκκινων»

Άστον Βίλα – Λίβερπουλ 1-3: Άνετη νίκη των «κόκκινων»

Η Λίβερπουλ επικράτησε εύκολα με σκορ 3-1 της Άστον Βίλα εκτός έδρας για τη 17η αγωνιστική της Premier League και ανέβηκε στην 6η θέση της βαθμολογίας – Σκόρερ οι Σαλάχ, Φαν Ντάικ, Μπάιτσετιτς για τους «κόκκινους», μείωσε προσωρινά σε 2-1 ο Γουότκινς

Τη νίκη με σκορ 3-1 στην έδρα της Άστον Βίλα πανηγύρισε η Λίβερπουλ, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Premier League ανήμερα της Boxing Day.

Ο Σαλάχ πλάσαρε σε κενή εστία στο πέμπτο λεπτό της αναμέτρησης, ανοίγοντας το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Στο 14’ η Βίλα άγγιξε την ισοφάριση καθώς ο Μπέιλι πλάσαρε πάνω σε σώματα από το ύψος του πέναλτι ενώ στο 17’ ο Άλισον είπε όχι σε κεφαλιά του Γουότκινς. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Νούνιες έχασε απίθανη ευκαιρία μετά από γύρισμα του Τσάμπερλεϊν ενώ στο 20’ ακυρώθηκε το γκολ του Ματίπ για οφσάιντ.

Στο 27’ ο Νούνιες έφυγε στην κόντρα και σούταρε αλλά ο Όλσεν έσωσε ενώ στο 37’ μετά από κόρνερ, ο Σαλάχ κατέβασε στην περιοχή, έστρωσε την μπάλα στον Φαν Ντάικ κι εκείνος με συρτό σουτ από  αριστερά έκανε το 0-2.

Με το καλημέρα στο δεύτερο μέρος σκόραρε με τον Γουότκινς αλλά ο επόπτης είχε σηκώσει τη σημαία. Στο 51’ ο Σαλάχ έφυγε στην κόντρα και βγήκε τετ α τετ με τον Όλσεν ο οποίος έδιωξε με το αριστερό πόδι. Οκτώ λεπτά μετά ο Γουότκινς σηκώθηκε ανενόχλητος μέσα στην περιοχή και με κεφαλιά μείωσε σε 1-2. Η Λίβερπουλ έψαξε το γκολ που θα της έδινε και πάλι άνεση αλλά στο 75’ ο Νούνιες αστόχησε από εξαιρετική θέση. Έξι λεπτά μετά όμως ο Μπαΐτσετιτς απέφυγε πολύ ωραία τον Όλσεν και με πλασέ διαμόρφωσε το 1-3.

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Όλσεν, Κονσά, Μινγκς, ΜακΓκίν, Μπουενδία (86’Ντεντόνκερ), Ντόουγκλας Λουίζ, Γουότκινς, Γιανγκ, Ντιν, Μπέιλι (86’Ινγκς), Καμαρά (85’Κοουτίνιο).

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Φαν Ντάικ, Άρνολντ (79’Γκόμεζ), Ρόμπερτσον, Ματίπ, Φαμπίνιο, Τιάγκο (67’Κεϊτά), Χέντερσον (79’Μπαΐτσετιτς), Τσάμπερλεϊν (67’Έλιοτ), Σαλάχ, Νούνιες (87’Ντόακ).

Sports in

«Βόμβα» του ESPN για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Ρεπορτάζ που… ταράζει τα νερά για Γιάννη Αντετοκούνμπο και Μιλγουόκι Μπακς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024