Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τέλος ο Ντόρσεϊ από τους Μάβερικς – «Τον θέλει πίσω ο Ολυμπιακός»

Τέλος ο Ντόρσεϊ από τους Μάβερικς – «Τον θέλει πίσω ο Ολυμπιακός»

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ επιστρέφει στην Ευρωλίγκα και ήδη οι φήμες… λένε.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ έπαιξε για τελευταία φορά με τους Μάβερικς το βράδυ των Χριστουγέννων. Ο διεθνής άσος «κόπηκε» από το ρόστερ της ομάδας του Λούκα Ντόνσιτς και επιστρέφει πλέον δεδομένα στην Ευρωλίγκα. Αν θα το κάνει για τον Ολυμπιακό; Ήδη οι… φήμες λένε.

Για την ακρίβεια «λένε» μια σειρά από αναρτήσεις στα social media πως οι Ερυθρόλευκοι «τον θέλουν πίσω» λίγους μήνες μετά την απόφαση του να φύγει για την Αμερική και να διεκδικήσει την επανένταξη του στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.

Φυσικά δεν πρόκειται για κάποια απλή υπόθεση. Ήδη θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο το ενδιαφέρον από πλευράς Φενερμπαχτσέ με «όπλο» την παρουσία εκεί του Δημήτρη Ιτούδη με τον οποίο ο Ντόρσεϊ συνεργάστηκε στην εθνική ομάδα. Με τον Ολυμπιακό όμως είναι… άλλη ιστορία.

«Ανάσα» για τη Γουλβς με Ποντένσε – Πάρτι των φιλοξενούμενων στην Boxing Day

Ο Ντόρσεϊ δέθηκε με τους Ερυθρόλευκους. Και εκείνοι με τη σειρά τους ξέρουν ότι ο συγκεκριμένος, έχοντας ελληνικό διαβατήριο είναι μια και μοναδική ιστορία άμεσης «αναβάθμισης» του ρόστερ τους. Κάποιος που τον ξέρουν καλά και τους ξέρει καλά. Κάποιος που η ενδεχόμενη επιστροφή του μπορεί να δώσει άλλη ώθηση συνολικά στον νταμπλούχο Ελλάδας.

Κανείς δεν του έλλειψε ως εδώ περισσότερο από τον Ντόρσει. Από τον απρόβλεπτο σουτέρ, με τη μεγάλη ικανότητα να δημιουργεί και να εκτελεί τις δικές του φάσεις. Ο Ντόρσεϊ «κάνω τη διαφορά» στη Euroleague.

Φυσικά η κουβέντα αυτή είναι κάπως… πρώιμη. Και σίγουρα δίχως τον…ξενοδόχο Γιώργο Μπαρτζώκα. Ο διεθνής γκαρντ αν και γνώριζε τι συμβαίνει μόλις έμεινε ελεύθερος (το Ντάλας τον αποδέσμευσε για να υπογράψει το Λόσον σε two way συμβόλαιο).

Το αν θα ήθελε να επιστρέψει στα παλιά του λημέρια; Το είπε ο ίδιος από τον Αύγουστο, από τις μέρες που αποφάσισε πως θα δοκιμάσει ξανά στο NBA: «Αγάπησα την εμπειρία μου στην ομάδα, όλους στην ομάδα και τον οργανισμό.

Οι εμπειρίες και οι σχέσεις που έφτιαξα θα κρατήσουν για πάντα. Αγαπώ τους φιλάθλους, πάντα μου έδειχναν την αγάπη τους. Θα τους αγαπώ για πάντα, θα παρακολουθώ τα ματς του Ολυμπιακού, θα τους επευφημώ. Ελπίζω να κάνουν μία πορεία όπως η περσινή. Για μένα, έχει να κάνει με τους φιλάθλους που με ακολουθούν. Ελπίζω η πόρτα του Ολυμπιακού να είναι ξανά ανοιχτή για εμένα» είχε δηλώσει σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Eurohoops.

Θα κάνει λοιπόν την κίνηση του ο νταμπλούχος; Ο χρόνος θα δείξει. Ήδη μετρά αντίστροφα. Σε μια ιστορία που έχει μεγάλο ενδιαφέρον και μπορεί να παίξει ρόλο καταλυτικό στην οικονομία της τρέχουσας σεζόν (και όχι μόνο). Ο Ντόρσεϊ πέρσι με τον Ολυμπιακό είχε 12,8 πόντους ανά ματς

Sports in

Τσέφεριν: «Το ποδόσφαιρο δεν μπορεί να βασίζεται σε προνόμια»

Τα… πυρά του κατά της European Super League εξαπέλυσε ο Αλεξάντερ Τσέφεριν, τονίζοντας ότι το νέο αυτό εγχείρημα θα είναι καταστροφικό για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024