Μπορεί ο Φακούντο Καμπάτσο να έκανε το ντεμπούτο του με την φανέλα του Ερυθρού Αστέρα στο πρωτάθλημα της Αδριατικής Λίγκας, ωστόσο προς το παρόν παραμένει εκτός από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των Σέρβων στη Euroleague.
Ο λόγος είναι πως ο Ερυθρός Αστέρας δεν έχει διευθετήσει ακόμη το θέμα του ban και έχει οδηγήσει τη διοργανώτρια αρχή της Euroleague να της απαγορεύση τις μεταγραφές.
Οι ιθύνοντες του Ερυθρού ψάχνουν να βρουν λύση στο ζήτημα, με το σίγουρο προς το παρόν να είναι πως η συμμετοχή του Καμπάτσο στο ματς με την Μπαρτσελόνα (30/12) παραμένει αμφίβολη.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.
«Αγκαλιά» με την παραμονή της στην Premier League είναι η Λιντς μετά το 3-1 επί της ήδη υποβιβασμένης Μπέρνλι, χάρη στην οποία έφτασε στο +9 από την 18η Τότεναμ που παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη.
Αν και χωρίς τον τραυματία Ταβάρες στη διάθεσή της, η Ρεάλ επικράτησε και στο 2ο παιχνίδι στην Ισπανία της Χάποελ Τελ Αβίβ (102-75) κι έκανε το 2-0 στη σειρά των πλέι οφ. Σούπερ Γκαρούμπα και Καμπάτσο
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός Ιγκόρ Τιάγκο μπορεί να επέκτεινε τον Φεβρουάριο το συμβόλαιό του όμως τέσσερις ομάδες ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν και κοστολογείται 80 εκατ. ευρώ
Νικηφόρα πρεμιέρα για την η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών στα προκριματικά του World Cup που διεξάγονται στο Ρότερνταμ καθώς νίκησε σχετικά εύκολα την Ιταλία με 15-11. Από 3 γκολ Πλευρίτου και Σάντα.