Σάββατο 27 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Αλεξία Τράικο: «Χωρίς εσάς το αποτέλεσμα δεν θα ήταν το ίδιο» - Το δημόσιο «ευχαριστώ» της νικήτριας του GNTM

Αλεξία Τράικο: «Χωρίς εσάς το αποτέλεσμα δεν θα ήταν το ίδιο» – Το δημόσιο «ευχαριστώ» της νικήτριας του GNTM

Δείτε την μακροσκελή ανάρτησή της

Η Αλεξία Τράικο είναι η μεγάλη νικήτρια του GNTM 5. Η 19χρονη καλλονή από την Θεσσαλονίκη, με καταγωγή από την Αλβανία, κέρδισε τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή και χάρη στις ικανότητές της στο modelling κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο του Greece’s Next Top Model και το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Λίγες ημέρες μετά τον τελικό η ίδια έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Εξέφρασε την χαρά της και ευχαρίστησε όλους όσοι την στήριξαν σε αυτό το ταξίδι.

Τεράστια ανατροπή με το GNTM: Η απόφαση του Star για την επόμενη σεζόν

Έγραψε συγκεκριμένα στην ανάρτησή της:

«That’s all folks! Τα λόγια είναι περιττά (άλλωστε τα έχουμε πει όλα τοοοσο καιρό) αλλά νιώθω την ανάγκη να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ και τεράστιο σας αγαπώ. Για τις συμβουλές, τα μαθήματα αλλά κι για τις κριτικές @vickykaya @anastasiossofroniou @yiorgoskaravas_official Γιατί δεν ήσασταν απλά coaches, ήσασταν διπλα μου σε όλα @maryvitinaros @christosbir.

Για όλες τις όμορφες αναμνήσεις και για όλες τις φορές που πραγματικά με ακούσατε @cotytyco @katya_kizima @georgianna_ioak @yeva.bond@lexyscissors @novakmikaela @maramarlii @iriniand_

Για την μεγαλύτερη συναισθηματική υποστήριξη @alexandra.spyropoulou @_mariam_tsomaia @giwten @margar1ta_lavda_drimili ( ειδικά χωρίς εσένα δεν θα ήμουν ποτε σε αυτήν την θέση). Για όλη την υποστήριξη από το day 1 γιατί ήταν σαν να ήσασταν μαζί μου συνέχεια @fwtiadou @ilias_yiapoutzis @kostas_fardellas @raspberh @zwoylaa @nikoletazade @mastrogiorgh @george_kasinakis @kotsisalexandros @ioannistraikos @glinkastoja @eleftheriaiordanidou.

Όπως και όλους τους ανθρώπους που υπάρχουν πίσω απο τις κάμερες και είναι τιμή μου να ξέρω ποιοι είναι πλέον. Βέβαια μια θέση έχετε και εσείς (ναι εσύ που το διαβάζεις αυτή την στιγμή) γιατί χωρίς εσάς το αποτέλεσμα δεν θα ήταν το ίδιο. Welcome to my new chapter».

Η ανάρτησή της

Ποια είναι η Αλεξία Τράϊκο

Η Αλεξία Τράικο είναι μία από τις παίκτριες που κατάφερε να ξεχωρίσει και να κερδίσει τους κριτές, δίνοντάς της ένα εισιτήριο για το σπίτι του διαγωνισμού.

Η Αλεξία Τράικο κατάφερε να εντυπωσιάσει την κριτική επιτροπή κατά τη διάρκεια της οντισιόν της με τις πόζες και την προσωπικότητά της, με αποτέλεσμα να πάρει ομόφωνα το «ναι» και από τους τέσσερις κριτές.

Στη συνέχεια περπάτησε στο ID Catwalk και πόζαρε υπό την καθοδήγηση της Mary Vitinaros, που θα εκτελεί φέτος «χρέη» model instructor, για τις ανάγκες του bootcamp καταφέρνοντας να πείσει την κριτική επιτροπή πως αξίζει να βρίσκεται στο top 21.

  • Η Αλεξία Τράικο είναι από την Αλβανία.
  • Έχει μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη, όπου μένει μόνιμα.
  • Στα 19 της χρόνια έχει ήδη 3 χρόνια επαγγελματική εμπειρία στο modelling.
  • Έχοντας καταφέρει να κλείσει μία μεγάλη γκάμα δουλειών, από φωτογραφίσεις μέχρι catwalks.
  • Παρά την τρομερή αγάπη που έχει για αυτό που κάνει, η Αλεξία Τράικο έχει πάθος και με τον χορό και είναι κάτι με το οποίο ασχολείται από πολύ μικρή ηλικία.
  • Μάλιστα παίρνει μέρος σε διαγωνισμούς Hip-Hop, Salsa, Bachata και High Heels.
  • Η Αλεξία Τράικο δηλώνει ευαίσθητη αλλά και «εθισμένη» στη μόδα.
  • Για αυτό και το δυνατό της σημείο για το GNTM είναι η ακόρεστη όρεξη της για το μόντελινγκ.
  • Η ίδια πάντα θέλει κι άλλο κι άλλο κι άλλο κι άλλο.
  • Το motto της είναι το εξής: «What doesn’t kill you makes you stronger»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Ιουλίου 2024