Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τροχαίο στο Σούνιο: Συγκλονίζουν οι περιγραφές για το ατύχημα του 52χρονου - «Έλειπε ένα κομμάτι από το πόδι του...»

Τροχαίο στο Σούνιο: Συγκλονίζουν οι περιγραφές για το ατύχημα του 52χρονου – «Έλειπε ένα κομμάτι από το πόδι του…»

Ο άτυχος υπάλληλος της καθαριότητας έπεσε αιμόφυρτος στην άσφαλτο και ο οδηγός του απορριμματοφόρου έτρεξε να τον βοηθήσει.

Όλα ξεκίνησαν την παραμονή των Χριστουγέννων στον κεντρικό δρόμο της Κερατέας, όταν ο οδηγός του απορριμματοφόρου σταμάτησε με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα.

Ο 52χρονος κατέβηκε μαζί με τον συνάδελφό του και τοποθέτησαν τον κάδο απορριμμάτων στην ειδική δαγκάνα για να τον αδειάσουν. Τότε ενα σκούρο αυτοκίνητο έπεσε με δύναμη πάνω στον άτυχο 52χρονο.

Σούνιο: Βίντεο ντοκουμέντο από το φρικτό τροχαίο – Η στιγμή που αυτοκίνητο παρασύρει τον 52χρονο δημοτικό υπάλληλο

«Εγώ ήμουν μέσα για να οπλίσω την κίνηση για το απορριμματοφόρο και το μόνο που πρόλαβα να ακούσω ήταν το «μπαμ»» είπε στην κάμερα του Star ο οδηγός του απορριματοφόρου Νίκος Σάνος.

Ο άτυχος υπάλληλος της καθαριότητας έπεσε αιμόφυρτος στην άσφαλτο και ο οδηγός του απορριμματοφόρου έτρεξε να τον βοηθήσει.

«Προσπάθησα να του δέσω το σημείο όπου το πόδι του ήταν διαμελισμένο».

 «Δεν αισθάνομαι τα πόδια μου»

«Είδα τον ξάδελφό μου κάτω και το πρώτο πράγμα που έγινε είναι ότι είδα πως έλειπε ένα κομμάτι από το πόδι του. Τον αγκάλιασα και του είπα «ξάδελφε τι έγινε;». «Μητσάρα, ξάδελφε, δεν αισθάνομαι τα πόδια μου», μού είπε.

Η Τροχαία έχει ήδη στα χέρια της το υλικό απο τις κάμερες ασφαλείας που σε συνδυασμό με τις μαρτυρίες των ανθρώπων που ήταν αυτόπτες μάρτυρες θα βγάλει το τελικό πόρισμα.

 «Αδελφέ, μας πήραν σβάρνα»

Περιγράφοντας τις τραγικές στιγμές που ο αδελφός του πήγε βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο, ο κ. Σταμάτης Πρίφτης είπε πως ο 52χρονος είχε τις αισθήσεις του την ώρα που έμπαινε στο χειρουργείο.

«Μας πήραν σβάρνα, αδερφέ», κατάφερε να του πει τις κρίσιμες εκείνες στιγμές.

«Πρέπει να σταθούμε όλοι σε αυτή την οικογένεια γιατί ο αδελφός μου έφερνε το μεροκάματο στο σπίτι. Έχει δυο παιδιά που σπουδάζουν, η αποκατάστασή του θα ειναι μακροχρόνια θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα», συμπληρώνει.

«Ξύπνησε να κάνει τη δουλειά του, να προσφέρει όπως κάθε μέρα εδώ και 25 χρόνια για τον δήμο μας και δεν ξαναγύρισε» λέει ο Νίκος Πρίφτης, γιος του 52χρονου.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024