Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη: Η απάντηση του Σιμόπουλου για την επίθεση στο σπίτι του

Θεσσαλονίκη: Η απάντηση του Σιμόπουλου για την επίθεση στο σπίτι του

Ο Στράτος Σιμόπουλος έκανε ανάρτηση στα social media σχετικά με την επίθεση αντεξουσιαστών στο σπίτι του στην Θεσσαλονίκη.

Μέλη της Ελευθεριακής Πρωτοβουλίας Θεσσαλονίκης, πέταξαν μπογιές στην είσοδο της πολυκατοικίας που διαμένει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Στράτος Σιμόπουλος. Κατόπιν τούτου, ο βουλευτής προέβη σε ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα ως απάντηση για το συμβάν σπίτι του.

Ο βουλευτής της ΝΔ τονίζει στην ανάρτησή του πως «Πρωί-πρωί σήμερα, αντί για κάλαντα, δέχθηκα «Χριστουγεννιάτικη» επίσκεψη με μπογιές, στο σπίτι μου μάλιστα, από μέλη της αυτοαποκαλούμενης Ελευθεριακής Πρωτοβουλίας Θεσσαλονίκης, που ανέλαβε την ευθύνη με μία προκήρυξη-επίθεση στο κράτος δικαίου.

Πέταξαν μπογιές στο σπίτι του βουλευτή Στράτου Σιμόπουλου

Η ανάρτηση του βουλευτή

«Η δημοκρατία, την οποία και υπηρετώ με συνέπεια, δεν τρομοκρατείται και προσωπικά δεν πτοούμαι» ανέφερε ο κ. Σιμόπουλος.

«Υ.Γ. Την προηγούμενη φορά ήρθαν στο γραφείο μου πάλι Χριστούγεννα, ενώ νοσηλευόμουν με covid» κατέληξε στην ανάρτησή του ο Στράτος Σιμόπουλος.

Απεργία πείνας και δίψας

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση, σε σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, η επίθεση έγινε ως μια «ελάχιστη κίνηση αλληλεγγύης» για τον «αναρχικό πολιτικό κρατούμενο Θάνο Χατζηαγγέλου, που βρίσκεται στην έβδομη ημέρα απεργίας πείνας και δίψας».

Ο Θάνος Χατζηαγγέλου, από τις 19/12 έχει προχωρήσει σε απεργία πείνας και δίψας, διαμαρτυρόμενος για την μεταγωγή του στις φυλακές Νιγρήτας Σερρών. Απαιτεί την άμεση επιστροφή του στις φυλακές Κορυδαλλού.

Sports in

Με αυτήν την τιμωρία κινδυνεύει ο Αλμέιδα μετά την απίστευτη επίθεση στην Τούμπα (vid, pics)

Δείτε με τι τιμωρία κινδυνεύει ο Ματίας Αλμέιδα, σύμφωνα με το άρθρο 10 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, μετά την απίστευτη επίθεση σε άνθρωπο της ΔΕΑΒ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024