Σύμφωνα με τις αρχές, στο όχημα που εκτελούσε το δρομολόγιο από το Λούγκο στο Βίγκο, επέβαιναν συνολικά οκτώ άτομα. Δύο εντοπίστηκαν ζωντανοί: ο οδηγός και μια επιβάτιδα, που νοσηλεύονται σε τοπικά νοσοκομεία.
— Sec Nacional RRLL y Especialidades (@jucilrrllyespec) December 25, 2022
Ο αριθμός των αγνοουμένων ήταν επί ώρες αβέβαιος, αφού ο οδηγός του οχήματος είχε πάθει σοκ και δεν θυμόταν πόσοι ακριβώς ήταν οι επιβάτες που μετέφερε.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο των τοπικών αρχών, τα θύματα είναι πέντε Ισπανοί –μεταξύ των οποίων μια γυναίκα με τον γιο της– και μια νεαρή γυναίκα από το Περού που εργαζόταν στην περιοχή φροντίζοντας μια ηλικιωμένη.
⏩ #Pontevedra | Tragedia en Pontevedra: seis muertos y dos heridos tras caer un autobús al río Lérez.
Seis personas han muerto y otras dos han resultado heridas tras caer un autobús al río Lérez en Cerdedo-Cotobade (Pontevedra). pic.twitter.com/7v3x4oKHL5
— CIU Cuerpos Institucionales y Ciudadanos Unidos. (@Cuerpospolicia1) December 25, 2022
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας