Συνέντευξη στους Betarades παραχώρησε ο Θόδωρος Καρυπίδης, ο οποίος σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις του δεν δίστασε να τοποθετηθεί για όλα όσα αφορούν στον Άρη και όχι μόνο.
Από την εμπλοκή του με τους «κίτρινους» και την άνοδο στη Super League μέχρι την υπόθεση Μαντσίνι και τις μεταγραφές. O διοικητικός ηγέτης της ομάδας της Θεσσαλονίκης άνοιξε τα χαρτιά του σε μία συνέντευξη που θα συζητηθεί.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
«Για πάντα» στη Ρόμα ο Λορέντσο Πελεγκρίνι, καθώς αναμένεται να υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο με τους «τζιαλορόσι», το καλοκαίρι που μένει ελεύθερος.