Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Οι χριστουγεννιάτικες αγορές σου μπορούν να σου εξασφαλίσουν εισιτήρια για το UEFA Champions League!

Οι χριστουγεννιάτικες αγορές σου μπορούν να σου εξασφαλίσουν εισιτήρια για το UEFA Champions League!

Δες πώς μπορείς να κερδίσεις διπλά εισιτήρια για να παρακολουθήσεις από κοντά αγώνες της μεγάλης γιορτής του ποδοσφαίρου

Ποιος φίλαθλος δεν θέλει να δει από κοντά τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του πλανήτη να διεκδικούν το πιο πολύτιμο τρόπαιο του αθλήματος; Πάθος, αγωνία, ανατροπές και συναρπαστικά ντέρμπι πρωταγωνιστούν κάθε χρόνο στο UEFA Champions League και έχουν δώσει – δικαίως – τον τίτλο της «μεγάλης γιορτής του ποδοσφαίρου» στην ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Τη χρονιά που μας έρχεται, ίσως έχεις κι εσύ την ευκαιρία να παρακολουθήσεις από κοντά ορισμένες από τις πιο συγκλονιστικές ποδοσφαιρικές στιγμές της σεζόν, και μάλιστα εντελώς δωρεάν. Κι αυτή την ευκαιρία, θα αρχίσεις να τη διεκδικείς απλώς κάνοντας τις χριστουγεννιάτικες αγορές σου.

Πώς; Η Εθνική Τράπεζα, σε αποκλειστικότητα με τη Mastercard, σε βάζουν στην κλήρωση για διπλά εισιτήρια για να παρακολουθήσεις από κοντά αγώνες του UEFA Champions League στο εξωτερικό.

.

Χρησιμοποιώντας την πιστωτική σου κάρτα Mastercard της Εθνικής Τράπεζας για να αγοράσεις τα χριστουγεννιάτικα δώρα, αλλά και για καθεμιά από τις καθημερινές σου συναλλαγές μέχρι και τις 05/02/2023, αυξάνεις τις πιθανότητες να ζήσεις το όνειρο κάθε φιλάθλου.

Κάθε συναλλαγή ισοδυναμεί με μια συμμετοχή στην κλήρωση, από την οποία θα αναδειχθούν οι τυχεροί που θα κερδίσουν διπλά εισιτήρια για κάποιον από τους αγώνες της φάσης των «16», των προημιτελικών ή των ημιτελικών του UEFA Champions League. Επιπλέον, οι νικητές της κλήρωσης θα κερδίσουν και τα έξοδα της αεροπορικής μετακίνησης, αλλά και της διαμονής τους στην πόλη διεξαγωγής του αγώνα.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, λοιπόν, για να αυξήσεις τις πιθανότητες να είσαι εσύ που θα απολαύσεις από κοντά ένα από τα ντέρμπι της διοργάνωσης, είναι να χρησιμοποιείς την πιστωτική σου κάρτα Mastercard από την Εθνική Τράπεζα – ξεκινώντας, φυσικά, από τις (άφθονες) αγορές της εορταστικής περιόδου.

.

Δεν έχεις πιστωτική κάρτα; Μπορείς να κάνεις την αίτησή σου εύκολα και απλά μέσω του Digital Banking της Εθνικής Τράπεζας, επιλέγοντας εκείνη που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες. Άλλωστε, η συγκυρία είναι ιδανική: η Εθνική Τράπεζα έχει μόλις παρουσιάσει τις τρεις νέες πιστωτικές κάρτες νέας γενιάς, SilverGold και Black. Καθεμιά τους προσφέρει ευελιξία, επιβράβευση σε κάθε σου συναλλαγή, ασφάλιση σε κάθε σου ταξίδι και άλλες ασφαλιστικές παροχές, προσωπική εξυπηρέτηση και πολλά ακόμη προνόμια.

Τα εισιτήρια είναι προσφορά της Mastercard, επίσημου χορηγού του UEFA Champions League.

Περισσότερες πληροφορίες στο nbg.gr.

Sports in

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός 88-95: Το έκανε 2-2 και… βλέπει Βερολίνο

Ο Παναθηναϊκός έκαμψε την αντίσταση της Μακάμπι Τελ Αβίβ επικρατώντας με 95-88, ισοφάρισε τη σειρά σε 2-2 και θα παίξει την πρόκρισή του στο Final Four στο ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024