Καθηλωτικό ήταν το επεισόδιο του «Μαύρου Ρόδου» που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (21/12), μέσα από τη συχνότητα του MEGA.

Η Αγγελική μετά από μια συζήτηση με την Ηγουμένη αναγνώρισε τις ευθύνες που της αναλογούν στη σχέση της με τον Θέμη και δήλωσε έτοιμη για μια νέα αρχή. Η Γιάννα και ο Σταυρίνος ανακάλυψαν κάτι που ανατρέπει τα μέχρι τώρα δεδομένα σε σχέση με το ατύχημα του Σταυρίνου και η Κασσιανή έπεισε τον Σαράντο να καταθέσει μήνυση στην αστυνομία εναντίον του μοναστηρίου.

«Εγώ Εσένα»: Μια ακόμα επιτυχία από το Μαύρο Ρόδο με την Ευρυδίκη και τον Πασχαλίδη

Η σκηνή όμως που έκοψε την ανάσα και συγκλόνισε τους τηλεθεατές ήταν στα τελευταία λεπτά. Σε αυτή, ο άνδρας που λειτουργεί υπό τις εντολές του Βίκου, πυροβόλησε τον Πέτρο, όμως η Ελισάβετ μπήκε μπροστά την τελευταία στιγμή και τον γλίτωσε από βέβαιο θάνατο.

Ωστόσο, η σφαίρα βρήκε σημάδι αλλά δεν αποκαλύφθηκε ποια. Ο Παναγιώτης ουρλιάζει το όνομα της Αλεξίας και μαζί με τον Πέτρο, τρέχουν προς την κατεύθυνση που έπεσε ο πυροβολισμός αλλά πεσμένη στο δρόμο είναι, όπως φαίνεται, και η Αγγελική.

Δείτε τη σκηνή

Ποια από τις δύο είναι τελικά το θύμα της ενέδρας;

Η απάντηση θα δοθεί στο επεισόδιο που θα προβληθεί στις 16 Ιανουαρίου. Μέχρι τότε οι χρήστες στο Twitter κάνουν τις δικές τους υποθέσεις στο hashtag #mavrorodo και, όπως γράφουν, νεκρή έπεσε η Αγγελική. Την ίδια ώρα, ο Θέμης Καστρινός συντετριμμένος, ετοιμάζεται να εκδικηθεί για τη δολοφονία της γυναίκας του.

Δείτε κάποια από τα tweets