Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μπαρτζώκας: «Αν εστιάσουμε στον Παναθηναϊκό θα χάσουμε από τον Ερυθρό Αστέρα»

Μπαρτζώκας: «Αν εστιάσουμε στον Παναθηναϊκό θα χάσουμε από τον Ερυθρό Αστέρα»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης με τον Ερυθρό Αστέρα (22/12), τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» στρέφονται αποκλειστικά εκεί και δεν σκέφτονται το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (30/12).

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αυριανή (22/12) αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα για την 15η αγωνιστική της Euroleague. Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Γιώργος Μπαρτζώκας σχολίασε στις δηλώσεις του την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Μουσταφά Φαλ που παραμένει αμφίβολος λόγω ίωσης, αναφέρθηκε στα «σκαμπανεβάσματα» στην απόδοση του Ολυμπιακού φέτος και τόνισε πως το μυαλό όλων στην ομάδα είναι μόνο στο ματς με τους Σέρβους και όχι στο ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό (30/12).

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπαρτζώκας:

Για την κατάσταση Φαλ και Λαρεντζάκη:

«Ο Λαρεντζάκης είναι καλά και θα παίξει. Ο Φαλ έκανε το 1/3 της προπόνησης. Είναι καταπονημένος από την ίωση που είχε και θα δούμε πόσες δυνάμεις θα έχει για να αγωνιστεί».

Κάνει ό,τι θέλει ο Ντόρσεϊ: Μυθικές εμφανίσεις και πολλά… μάτια στραμμένα πάνω του

Για την ήττα από τη Βιλερμπάν και το παιχνίδι με τον Ερυθρό:

«Παιχνίδια όπως αυτό με τη Βιλερμπάν τα χρησιμοποιούμε ως κίνητρο στους παίκτες ώστε να μην επαναλάβουμε τα ίδια. Μένει να δούμε αν θα το καταφέρουμε. Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Αυτή την στιγμή οι Βιλντόζα και Νέντοβιτς σκοράρουν ή δημιουργούν το 60% των πόντων (σ.σ του Ερυθρού Αστέρα). Πρέπει να αμυνθούμε πολύ καλά αν θέλουμε να κερδίσουμε».

Για την σημασία που έχει αυτός ο αγώνας δεδομένου ότι ακολουθεί αυτός με τον Παναθηναϊκό στην EuroLeague:

«Δεν νομίζω πως περιμένει κανείς να απαντήσω ότι εστιάζουμε στον Παναθηναϊκό, γιατί αν γίνει αυτό θα χάσουμε το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και κάθε αγώνας στην Euroleague είναι έτσι. Δε γίνεται να μη συγκεντρωθούμε κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, γιατί θα χάσουμε».

Για τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του Ολυμπιακού ανάμεσα σε πρώτο και δεύτερο μέρος των αγώνων:

«Στα ματς που χάσαμε υπήρξαν σκαμπανεβάσματα. Αυτά είναι πέντε. Έχουμε κερδίσει εννιά και δε συνέβη αυτό. Η κοινή γνώμη βλέπει αυτό το πράγμα, το οποίο και εμείς αναλύουμε, ώστε να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε καλύτερα.

Ο Ολυμπιακός επιβάλλει τον τρόπο παιχνιδιού του και σε εννιά από αυτούς τους αγώνες τους τελείωσε καλά και άλλους πέντε όχι. Δε νομίζω να περιμένει κανείς να κερδίζουμε όλα τα ματς. Αν το κάνει, τότε είναι… φανατικός Ολυμπιακός. Πρέπει να βελτιώνουμε τα λάθη μας, αλλά ταυτόχρονα παίζουν και οι άλλοι. Δεν μπορούμε 40 λεπτά να είμαστε σε αυτό το επίπεδο. Θα προσπαθήσουμε, αλλά ακόμη δεν είμαστε σε αυτό το σημείο».

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024