Προσήχθη ο 29χρονος γιος της, ο οποίος βρίσκεται στο Αστυνομικό Τμήμα Καλαμαριάς.
Οι έρευνες της Αστυνομίας είναι σε εξέλιξη.
Άγριος καυγάς
Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για μια οικογενειακή τραγωδία με τον έντονο καυγά μάνας και γιου να καταλήγει σε άγρια δολοφονία της άτυχης γυναίκας.
Στο διαμέρισμα βρίσκονται αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και σύμφωνα με πληροφορίας στο διαμέρισμα αναμένεται ιατροδικαστής προκειμένου να εξετάσει το πτώμα και να έχει μια πρώτη εικόνα για τις συνθήκες θανάτου της 60χρονης.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανότητα υπήρξε ξυλοδαρμός. Μέχρι στιγμής σύμφωνα με τις ίδιες πηγές δεν έχει εντοπιστεί κάποιο αντικείμενο που να σχετίζεται με το θάνατο της γυναίκας.
Ο 29χρονος φέρεται να αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής υγείας.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).