Την τέταρτη ήττα του στον Β’ όμιλο του EuroCup, υπέστη ο Προμηθέας στην Πάτρα, για την 9η αγωνιστική της διοργάνωσης. Οι Αχαιοί «έπεσαν» στην έδρα τους με το τελικό 100-83 απέναντι στην Χαποέλ Τελ Αβίβ, η οποία τους «έπιασε» στην κατάταξη με ρεκόρ 5-4. Ο Άντονι Κάουαν με 16 πόντους ξεχώρισε από τον Προμηθέα, ενώ από τη Χαποέλ «έλαμψε» ο Τζόρνταν ΜακΡέι με 26.
Το… καταστροφικό τρίτο δεκάλεπτο και γενικότερα η αποσυντονισμένη άμυνα του δευτέρου ημιχρόνου, «γκρέμισε» το καλό πρώτο εικοσάλεπτο του Προμηθέα. Οι Αχαιοί δέχθηκαν στην τρίτη περίοδο 36 πόντους (!), βλέποντας τους Ισραηλινούς να «οικοδομούν» στο 30΄ μία διαφορά 20 πόντων (73-53), η οποία με τα απογοητευτικά ποσοστά ευστοχίας της ελληνικής ομάδας και την κυριαρχία των φιλοξενούμενων στο κομμάτι της δημιουργίας (31 έναντι 17 ασίστ) ήταν αδύνατο να καλυφθεί.
Τα τελευταία χρόνια, οι επιστήμονες μελετούν όλο και περισσότερο τον ρόλο που έχουν τα καλοκαιρινά χόρτα στην υγεία μας και την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»