Οι δύο επιτυχημένες δραματικές σειρές του MEGA, «Η γη της ελιάς» και το «Μαύρο Ρόδο», μονοπωλούν σταθερά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου η prime time του καναλιού ήταν στην κορυφή της τηλεθέασης, αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό με σημαντική διαφορά.

Μαύρο Ρόδο: Ένα επεισόδιο με πολλές εξελίξεις και ανατροπές

Οι τηλεθεατές που ξεπέρασαν το 1 εκατομμύριο

Συγκεκριμένα, στο σύνολο του κοινού η prime time του MEGA κατέγραψε το πολύ υψηλό ποσοστό 27% και ξεπέρασε τον ανταγωνισμό κατά 4,5 και πλέον ποσοστιαίες μονάδες. Υψηλή απόδοση κατέγραψε και στο δυναμικό κοινό 18-54, με το ποσοστό να αγγίζει το 20,4%.

Η «Γη της ελιάς» έδειξε για μία ακόμα φορά τη δυναμική της και κέρδισε την πρώτη θέση, σημειώνοντας ποσοστό 31,1% στο σύνολο του κοινού. Το συγκλονιστικό επεισόδιο της σειράς παρακολούθησαν σχεδόν 1,4 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Στο δυναμικό κοινό 18-54 η μεγάλη παραγωγή του MEGA κατέγραψε ποσοστό 22,7%. Σε επιμέρους κατηγορίες κοινού μάλιστα το ποσοστό ξεπέρασε το 42%.

Το «Μαύρο Ρόδο» καθήλωσε στο χθεσινό επεισόδιο

Μάλιστα για μια ακόμη μέρα παρέμεινε στην πρώτη θέση στους πίνακες τηλεθέασης. Τη δραματική σειρά του MEGA παρακολούθησαν σχεδόν 1 εκατομμύριο τηλεθεατές διατηρώντας την πρωτιά της με ποσοστό 26,1% στο σύνολο του κοινού και 20,2% στο δυναμικό κοινό 18-54. Σε επιμέρους γυναικείο κοινό η σειρά σημείωσε ποσοστό 39,3%.