Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ελένη Μενεγάκη: Η προσωπική εξομολόγηση on air

Ελένη Μενεγάκη: Η προσωπική εξομολόγηση on air

«Ελένη αντέχω...»

Η Ράνια Θρασκιά ήταν καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Τρίτης και οι δυο τους μίλησαν για πολλά.

Όταν η Ράνια Θρασκιά αναφέρθηκε στην ψυχική ανθεκτικότητα, τότε η Ελένη Μενεγάκη κοίταξε με νόημα την κάμερά της και είπε απευθυνόμενη στην αρχισυντάκτρια της εκπομπής, Ελένη Γελαλή προχώρησε σε μια εξομολόγηση.

Ατύχημα on air για την Ελένη Μενεγάκη – Λύθηκε το πουκάμισό της

«Άκουσέ τα κι εσύ Ελένη, την πάνω Ελένη εννοώ. Ξέρεις γιατί το λέω αυτό; Εγώ για παράδειγμα, επειδή είμαι πάρα πολλά χρόνια στη δουλειά, πολλές φορές λέω στην Ελένη το πιο σημαντικό προσόν για μένα μέσα σε αυτή τη δουλειά, αυτό που εγώ έχω δει είναι ότι το πιο δύσκολο πράγμα είναι να είσαι δυνατός να αντέχεις. Δεν ξέρω πώς αλλιώς να το πω. Όσες φορές έχουμε συζητήσει της λέω θεωρώ πολύ σημαντικό μου προσόν αυτό, ότι αντέχω. Ελένη αντέχω» είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

«Το τι νιώθει ο καθένας μέσα του είναι μια ιστορία άλλη, αλλά, μπορείς να το διαχειριστείς; Αντέχεις;» ολοκλήρωσε η παρουσιάστρια.

Δείτε όσα είπε η Ελένη Μενεγάκη

«Άκουγα ουρλιαχτά…»

Στη χθεσινή εκπομπή της, αναφέρθηκε στον τελικό του Μουντιάλ και… είχε να πει μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία.

«Να πούμε ένα μπράβο στις δύο ομάδες που έφτασαν στον τελικό του Μουντιάλ. Έχω δει πολύ Μουντιάλ, όσο δεν έχω δει όλη μου τη ζωή. Πραγματικά είδα και το χάρηκα. Αλλά όταν βλέπεις στο γήπεδο δυο ομάδες να δίνουν όλο τους τον εαυτό, μου άρεσε πάρα πολύ» είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

«Χθες λοιπόν ομολογώ πως μέσα μου ήθελα να κερδίσει η Γαλλία. Μη με ρωτήσετε γιατί. Οι νέες μου γνωριμίες με τον Γάλλο ποδοσφαιριστή μέσα από την τηλεόραση… Τον Εμπαπέ. Με συγκλόνισε, είπα ‘τι παικταράς είναι αυτός’. Και λόγω εκείνου ήθελα να κερδίσει η Γαλλία. Δεν έχω δει τη Γαλλία να παίζει. Η μόνη ομάδα που ξέρω είναι η Παρί Σεν Ζερμέν. Αλλά μου άρεσε τόσο πολύ αυτός ο νεαρός παίκτης, που είπα ‘τα δίνει όλα, πρέπει να κερδίσει αυτός’. Για τον Μέσι τα λέμε 100 χρόνια, θα μείνει και αυτός στην ιστορία» συμπλήρωσε η Ελένη Μενεγάκη.

Παράλληλα, αποκάλυψε πως «άκουγα κάτι ουρλιαχτά στη γειτονιά μου, στην αρχή νόμιζα ότι κάποιος τσακωνόταν. Ε προφανώς για το ματς. Ούρλιαζε κάποιος τόσο δυνατά και λέω ‘με τους γονείς του να τσακώνεται κάποιος νεαρός’» είπε και συνέχισε «σκεφτόμουν ότι για να τους ακούμε τόσο καθαρά, ποιος ξέρει τι γινόταν σε αυτό το σπίτι. Μετά άλλαξα δωμάτιο και το συνειδητοποίησα» κατέληξε.

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024