Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ελένη Μενεγάκη: Ατύχημα στον αέρα της εκπομπής της - Λύθηκε το πουκάμισό της

Ελένη Μενεγάκη: Ατύχημα στον αέρα της εκπομπής της – Λύθηκε το πουκάμισό της

«Καμία ώρα θα γίνει το κακό…»

Ένα απρόοπτο είχε η Ελένη Μενεγάκη κατά τη διάρκεια της σημερινής της εκπομπής (12/12).

Ενώ η παρουσιάστρια αποχαιρετούσε την καλεσμένη της, Αθηνά Οικονομάκου, το πουκάμισό της λύθηκε, κάτι που όμως δεν αντιλήφθηκε αμέσως.

Η ίδια, συνέχισε να μιλάει κανονικά στην ηθοποιό και αφού της υποσχέθηκε πως θα πάει να δει την θεατρική παράσταση όπου πρωταγωνιστεί, ξεκίνησε να κατευθύνεται προς την άλλη πλευρά του πλατό.

Τότε ήταν που είδε ότι το πουκάμισό της είχε αρχίσει να λύνεται. Αμέσως έσπευσε να βάλει το χέρι της προκειμένου να μην ανοίξει όλο και αναφώνησε: «Ωχ! Να τα… κατάλαβες τι γίνεται; Και δεν μιλάει κανείς σας να μου πει «Ρε παιδιά λύθηκε;»! Καμία ώρα θα γίνει το κακό αλλά τουλάχιστον μόλις το βλέπετε, κάντε μου κι ένα νόημα…».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Η εξομολόγηση της Αθηνάς Οικονομάκου

Νωρίτερα, η Αθηνά Οικονομάκου είχε ανοίξει την καρδιά της στην Ελένη Μενεγάκη. Η ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στους λόγους που αποφάσισε να απέχει χρόνια από το θέατρο και στις κρίσεις πανικού που αντιμετώπισε.

«Είχα πάθει φοβία ότι θα πάθω κρίση πανικού. Θεωρούσα κάθε κλάσμα του δευτερολέπτου ότι κάτι μπορεί να μου συμβεί. Πώς άντεξα απορώ. Έλεγα στους συνεργάτες μου ‘θα πεθάνω, δεν είμαι καλά’ και γελούσαν. Στην σκηνή δε φαινόταν αυτό, ήταν εσωτερικό, ήμουν με κρύο ιδρώτα», είπε.

Και πρόσθεσε: «Είναι εφιάλτης. Ήταν ο λόγος και η αφορμή που με οδήγησε στην ψυχοθεραπεία. Δεν μπορούσα να διαχειριστώ και να αντιμετωπίσω την πραγματικότητά μου, ήταν η ώρα να πάω σε ειδικό. Δεν είχα ιδέα πώς να το διαχειριστώ. Έφτασα στο σημείο να πω ‘δεν την παλεύω άλλο’. Δεν είχε λογική αυτό, δεν μπορούσα να εξηγήσω τι νιώθω».

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024