Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φαίη Σκορδά: «Εμπιστεύτηκα το ένστικτό μου και δεν πήγα στην εκπομπή της» - Δηλώσεις φωτιά για την παρουσιάστρια

Φαίη Σκορδά: «Εμπιστεύτηκα το ένστικτό μου και δεν πήγα στην εκπομπή της» – Δηλώσεις φωτιά για την παρουσιάστρια

«Απασφάλισε» γνωστός δημοσιογράφος για την παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ

Στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» για τη στήλη της «Control» μίλησε το πρωί της Δευτέρας ένας πολύ γνωστός δημοσιογράφος, που φέτος συμμετέχει στο πάνελ της Σίσσυς Χρηστίδου.

Ο λόγος για τον Νίκο Συρίγο, ο οποίος -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στα τηλεοπτικά πρόσωπα, καθώς και στις εξελίξεις στη φετινή σεζόν.

«Οι κόρες μου μού είπαν να πάω στη Σίσσυ, τις ρώτησα. Είναι απόλυτα δικαιωμένες, νιώθω κι εγώ δικαιωμένος για την επιλογή μου, γιατί η Σίσσυ είναι «μαμά». Για τον Παύλο Σταματόπουλο είχα ακούσει ότι είναι αυστηρός, στριφνός κτλ… ό,τι μου ‘χει πει για τη δουλειά ο Παύλος είναι σωστό. Εμπιστεύτηκα το ένστικτό μου και δεν συνεργάστηκα με τη Φαίη Σκορδά, δεν θέλω να φαίνεται ότι πηδάω από το ένα κλαδί στο άλλο» είπε αρχικά για την πρόταση που δέχτηκε από τον ΣΚΑΙ.

Την ίδια στιγμή, ξεχωρίζει την Ελένη Μενεγάκη και τον Ανδρέα Μικρούτσικο από τα πρόσωπα της τηλεόρασης, ενώ για τη Ρούλα Κορομηλά είπε χαρακτηριστικά: «Η Ρούλα είναι η τηλεόραση. Στην Αμερική δεν σκοτώνουν τα άλογα όταν γεράσουν».

Οι δηλώσεις του Νίκου Συρίγου

«Το περασμένο καλοκαίρι με διαφορά δύο ημερών δέχτηκα κάποιες προτάσεις. Η πρώτη που με πήρε ήταν η Σίσσυ κι αυτό το εκτίμησα πολύ. Με πήραν, επίσης, από τον ΣΚΑΪ, όπου με ήθελαν είτε για την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου είτε για την εκπομπή του Γρηγόρη Γκουντάρα. Ρώτησα λοιπόν τις κόρες μου. Και οι δύο μου είπαν να πάω στη Σίσσυ. Από τη στιγμή λοιπόν που είχα πάρει το OK από τις κόρες μου, δεν χρειάστηκε να το συζητήσω πολύ. Αυτό που ζω με τη Σίσσυ, τον Παύλο, τον Κωνσταντίνο (σ.σ. Βασάλο) και την Ελενίτσα (σ.σ. Βουλγαράκη) είναι υπέροχο. Είναι μια παρέα που θα την επέλεγα και στην πραγματική μου ζωή. Είναι οι άνθρωποι που θα ήθελα να περάσω μαζί τους κάποια βράδια και να πιούμε ένα κρασί ή να πάμε μια εκδρομή» είχε πει προ λίγων ημερών.

Sports in

Στη «χρυσή βίβλο» της UEFA o Ολυμπιακός!

Η ομάδα του Πειραιά φιγουράρει πια δίπλα στα μεγαθήρια της Ευρώπης μετά την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ των Νέων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024