Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέοι αγρότες: Τα επικαιροποιημένα αποτελέσματα της Κεντρικής Μακεδονίας

Νέοι αγρότες: Τα επικαιροποιημένα αποτελέσματα της Κεντρικής Μακεδονίας

Οι δικαιούχοι, οι εν δυνάμει δικαιούχοι και οι απορριπτόμενοι

Οι επικαιροποιημένοι πίνακες με τους δικαιούχους, τους εν δυνάμει δικαιούχους καθώς επίσης και τους «κομμένους» για το πρόγραμμα των νέων αγροτών στην  Κεντρική Μακεδονία, αναρτήθηκαν από την περιφέρεια.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα ΕΔΩ

Συγκεκριμένα μετά από τους διοικητικούς ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν εγκρίθηκαν οι πράξεις 2.343 δικαιούχων, με συνολικό ποσό δημόσιας δαπάνης τα 85.475.000 ευρώ, οι οποίοι εντάσσονται στο υπομέτρο 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του ΠΑΑ 2014–2020 (3η Πρόσκληση) κατά τη μεταβατική περίοδο 2021 και 2022 και για τους οποίους δεν απαιτείται η προσκόμιση επιπλέον δικαιολογητικών.

Διαβάστε επίσης: Νέοι αγρότες: Αλλαγές στην κατανομή των κονδυλίων – Τα ποσά ανά Περιφέρεια

Επίσης, στην απόφαση περιλαμβάνεται πίνακας με 24 εν δυνάμει δικαιούχους, για τους οποίους απαιτείται επιπλέον η προσκόμιση των δικαιολογητικών. Το συνολικό ποσό δαπάνης για τους 24 δικαιούχους είναι 867.500 ευρώ.

Συνολικά 394 αιτήσεις δεν επιλέγονται για στήριξη, για τις οποίες από το διοικητικό έλεγχο δεν έχει προκύψει λόγος απόρριψης αλλά δεν καλύπτονται από το όριο των διαθέσιμων πιστώσεων, ενώ 263 αιτήσεις δεν επιλέγονται για στήριξη, για τις οποίες από το διοικητικό έλεγχο έχει προκύψει λόγος απόρριψης.

Προκειμένου ο ενδιαφερόμενος να ενημερωθεί για το αναλυτικό αποτέλεσμα του διοικητικού ελέγχου της δικής του αίτησης στήριξης, επισκέπτεται την ηλεκτρονική εφαρμογή του Πληροφορικού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ) στην οποία είχε υποβάλλει την αίτηση στήριξης.

Σημειώνεται ότι:

  • Όσοι υποψήφιοι έχουν καταταχθεί στον πίνακα των δικαιούχων, μπορούν εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία έκδοσης των πινάκων αποτελεσμάτων διοικητικού ελέγχου να υποβάλλουν αίτηση μη ένταξης στο υπομέτρο.
  • Όσοι υποψήφιοι έχουν καταταχθεί στον πίνακα των εν δυνάμει δικαιούχων και απαιτείται η υποβολή επιπλέον δικαιολογητικών, πρέπει να προσκομίσουν εντός αποκλειστικής προθεσμίας ενός μήνα από την ημερομηνία έκδοσης των πινάκων αποτελεσμάτων διοικητικού ελέγχου τα δικαιολογητικά για τη διακοπή της εξωγεωργικής απασχόλησης και τα δικαιολογητικά για τη βαθμολόγηση των αγροτεμαχίων που έχουν δηλωθεί στο ΟΣΔΕ ως μισθωμένα και στη συνέχεια αποκτήθηκαν ως ιδιόκτητα.
  • Οι υποψήφιοι των οποίων οι αιτήσεις έχουν συμπεριληφθεί στους πίνακες αποτελεσμάτων διοικητικού ελέγχου, έχουν το δικαίωμα υποβολής ενδικοφανούς προσφυγής (ένστασης), με την έννοια του άρθρου 25 του ν. 2690/1999, κατά της παρούσας εντός δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία έκδοσης της απόφασης ένταξης πράξεων. Η ενδικοφανής προσφυγή εξετάζεται μόνο όταν στρέφεται εναντίον του διοικητικού ελέγχου των συμπληρωματικών δικαιολογητικών.

Sports in

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λαμία – ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024