Στην πόρτα της εξόδου από την Ανόρθωση φαίνεται πως βρίσκεται ο Αμρ Ουάρντα, καθώς οι σχέσεις του πρώην μεσοεπιθετικού των ΠΑΟΚ, Παναιτωλικού, Ατρόμητου, ΑΕΛ και Βόλου με τη διοίκηση της κυπριακής ομάδας έχουν φτάσει πλέον σε οριακό σημείο.

Ο 29χρονος, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την Ανόρθωση μέχρι το καλοκαίρι του 2023 και φέτος μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιήσει 12 συμμετοχές (1 γκολ, 3 ασίστ), δεν διανύει τις καλύτερες μέρες του στην Κύπρο και είναι πολύ πιθανό σύντομα να αποτελέσει παρελθόν από την Ανόρθωση.

Η απόφαση του προπονητή του κυπριακού συλλόγου, Τσίσκο Μουνιόθ, να τον αφήσει εκτός αποστολής στο πρόσφατο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ ήταν ένα μήνυμα στον Ουάρντα, ο οποίος πλέον δύσκολα θα καταφέρει να… γυρίσει το χαρτί και να παραμείνει στην ομάδα.

Οι άνθρωποι της Ανόρθωσης δεν έχουν μείνει ικανοποιημένοι από τις εμφανίσεις που κάνει φέτος ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός, ο οποίος βρίσκεται στον κυπριακό σύλλογο από το καλοκαίρι του 2021, έχοντας συνολικά 53 συμμετοχές, με 12 γκολ και 12 ασίστ.

Όπως αναφέρουν τα κυπριακά ΜΜΕ, είναι πολύ πιθανό τον Ιανουάριο ο Αμρ Ουάρντα να αποχωρήσει από την Ανόρθωση και να ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.