Ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται έπειτα από την απόφαση του Ολυμπιακού Β΄ να μην εμφανιστεί –σε ένδειξη διαμαρτυρίας- στον αγωνιστικό χώρο του «Ελ Πάσο» για το δεύτερο ημίχρονο της Super League 2 αναμέτρησης με αντίπαλο την Καλλιθέα.

Επιβεβαιώνεται εμμέσως με τον πλέον ηχηρό τρόπο. Από γεγονός ότι στο «Ελ Πάσο» βρέθηκε ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Κίνηση σημαδιακή που προφανώς και αναδεικνύει την κρισιμότητα των στιγμών.

Προφανώς η αντίδραση της ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν σταματά σε αυτή την απόφαση να μην εμφανιστεί στον αγωνιστικό χώρο για το δεύτερο ημίχρονο. Και φυσικά η υπόθεση αυτή δεν αφορά μόνο στο σημερινό ματς με τα δύο κραυγαλέα λάθη της διαιτησίας.

Υπενθυμίζουμε ότι στις 5 Δεκεμβρίου οι Ερυθρόλευκοι με επίσημη ανακοίνωση τους είχαν φέρει στην επιφάνεια όλα τα «απίθανα» που συμβαίνουν στις αναμετρήσεις της ομάδας Β΄ για την Super League 2. Και είχαν μιλήσει ανοιχτά: Με διευθύνσεις και ονόματα για τη «σαπίλα» στο δεύτερο τη τάξει επαγγελματικό πρωτάθλημα της χώρας.

Το γεγονός ότι η σημερινή υπόθεση προκάλεσε την παρουσία του ίδιου του Βαγγέλη Μαρινάκη στο «Ελ Πάσο» λέει πολλά. Και αν μη τι άλλο προκαλεί «συναγερμό» για όσα πιθανόν ακολουθήσουν τις επόμενες ώρες. Θυμίζουμε ότι ο ηγέτης του Ολυμπιακού, όντας πρόεδρος και του συνεταιρισμού της Supe League διατηρεί και τον τίτλο του αντιπροέδρου της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Δείτε το γκολ της Καλλιθέας, που λανθασμένα μέτρησε:
















Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αθλητισμός & Σπορ

Δημήτριος Ψαρρός: Ανακρίβειαι...

«Ο Ψαρρός επλήρωσε με την ζωήν του την πίστιν του προς την αληθινήν Δημοκρατίαν και τον πραγματικόν απελευθερωτικόν αγώνα»

Βαγγέλης Στεργιόπουλος
Βαγγέλης Στεργιόπουλος

«Παρέλυσε» το Δημόσιο στην Πορτογαλία – Γιατί απεργούν οι υπάλληλοι;

Η κυβερνητική μεταρρύθμιση στοχεύει, μεταξύ άλλων, στην απλοποίηση των διαδικασιών απόλυσης και στην παροχή μεγαλύτερης ευελιξίας στις επιχειρήσεις για την οργάνωση του χρόνου εργασίας στην Πορτογαλία

Σύνταξη

Συνελήφθη 46χρονος για παιδική πορνογραφία - Είχε χιλιάδες αρχεία με υλικό σεξουαλικής κακοποίησης

Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛΑΣ, η διερεύνηση της υπόθεσης που αφορά σε παιδική πορνογραφία, ξεκίνησε έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων που περιήλθαν από τη Europol

Σύνταξη

Πώς θα διορθώσετε λάθη στις αυτόματες φορολογικές δηλώσεις – Τα βήματα

Επισημαίνεται ότι ο φόρος που έχει προσδιοριστεί μέσω της αυτόματης οριστικοποίησης δεν συμψηφίζεται αυτεπάγγελτα με τυχόν χρηματικές απαιτήσεις του φορολογούμενου έναντι του Δημοσίου

Σύνταξη
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007