Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπακογιάννης: Η πλατεία Ομονοίας επιστρέφει στο Χριστουγεννιάτικο χάρτη

Μπακογιάννης: Η πλατεία Ομονοίας επιστρέφει στο Χριστουγεννιάτικο χάρτη

Ένα ξεχωριστό Christmas Market θα γεμίσει χαρά τους επισκέπτες των εορτών.

Ένα από τα πλέον γνωστά τοπόσημα της Αθήνας, η πλατεία Ομονοίας, ξαναμπαίνει μετά από χρόνια στον Χριστουγεννιάτικο χάρτη της πόλης.

Με το νέο συντριβάνι να δίνει χαρά και ήχους στην ανακαινισμένη πλατεία, η Ομόνοια φοράει τα γιορτινά της, και υποδέχεται γεμάτη λάμψη μικρούς και μεγάλους σε ένα ξεχωριστό Christmas Market.

Η πλατεία μεταμορφώνεται σε μία χειμερινή «χώρα των θαυμάτων», φιλοξενώντας την ολοκαίνουργια συναρπαστική γιορτή, το Omonoia Christmas Market.

Ο νέος εμπορικός και ψυχαγωγικός θεσμός της πρωτεύουσας γεμίζει με λάμψη και περισσότερη ζωντάνια το κέντρο της πόλης προσφέροντας λαχταριστές λιχουδιές, επιλεγμένα δώρα, μουσικές και άφθονο κέφι σε μικρούς και μεγάλους μέσα από μια σειρά ξεχωριστών εκδηλώσεων.

Η επίσημη έναρξη του Omonoia Christmas Market πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής, με τα εγκαίνια της Χριστουγεννιάτικης αγοράς από τον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη.

«Η Ομόνοια επέστρεψε. Ποιος θα το φανταζόταν; Ποιος θα τολμούσε να το διανοηθεί πριν από τρία, τέσσερα, πέντε χρόνια ότι θα συναντιόμασταν όλοι μαζί για να κάνουμε Χριστούγεννα στην Ομόνοια; Άνοιξε ο δρόμος με την ανάπλαση. Έναν δρόμο που τον περπατάμε όλοι μαζί» σημείωσε ο δήμαρχος Αθηναίων.

Sports in

Αυτός έκανε άνω – κάτω την Άστον Βίλα

Ο Αλβανός επιθετικός, Έρνεστ Μούτσι προκάλεσε πολλά προβλήματα στην άμυνα της αγγλικής ομάδας και η Μπεσίκτας πλήρωσε δέκα εκατ. ευρώ στην Λέγκια για να τον αποκτήσει

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024