Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Seiko Prospex Black Series 'Night Speedtimer': Ένα ρολόι χειρός φτιαγμένο για περιπέτεια

Seiko Prospex Black Series ‘Night Speedtimer’: Ένα ρολόι χειρός φτιαγμένο για περιπέτεια

Παίρνοντας δύναμη από το φως και έμπνευση από τις νυχτερινές αποστολές, το «σκοτεινό» Chronograph της Seiko ακτινοβολεί στο σκοτάδι

Οι συλλέκτες και οι λάτρεις των ρολογιών χειρός, είναι εξοικειωμένοι από καιρό με την άγρια ομορφιά των Prospex Black Series της Seiko. Τα εντυπωσιακά, κατάμαυρα μοντέλα που λανσάρει κάθε χρόνο η ιαπωνική εταιρεία, καταφέρνουν να συνδυάσουν αριστοτεχνικά το κομψό design με τις καταβολές τους από τον χώρο των καταδύσεων, ξεχωρίζουν για την ακρίβεια, την πρακτικότητα και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους και προσδίδουν αέρα περιπέτειας ακόμη και σε μια τυπική μέρα στο γραφείο.

.

Το νέο «Night Speedtimer» επιβεβαιώνει εκ νέου αυτό τον κανόνα, με τις μοναδικές σχεδιαστικές λεπτομέρειες και τον δυναμισμό που αποπνέει. Όπως και όλη η υπόλοιπη σειρά Black Series, αντλεί την έμπνευσή του από τις νυχτερινές καταδύσεις – δηλαδή, τη στιγμή που οι δύτες βιώνουν την πραγματική μαγεία του βυθού. Σε συνθήκες απόλυτου σκότους, τα λαμπερά, πολύχρωμα πλάσματα των ωκεανών λάμπουν με τρόπους μαγικούς και απόκοσμους, φωτισμένα μόνο από τον καταδυτικό φακό. Μια εμπειρία τόσο μοναδική, ώστε να επιβραβεύει όλα τα περιπετειώδη πνεύματα.

Για να αποδώσει αυτή την αίσθηση, η Seiko ντύνει στα μαύρα κάθε χρόνο ορισμένα από τα πλέον κλασικά και δημοφιλή μοντέλα της. Και στην περίπτωση της «νυχτερινής» εκδοχής του Speedtimer, η μαύρη λάκα πρωταγωνιστεί στο καντράν, το στιβαρό μπρασελέ ενδύεται πολυτελείς σκούρους τόνους και το νέο, πράσινο «Lumibrite Pro» στους δείκτες και τις ενδείξεις της ώρας, διασφαλίζει τη βέλτιστη δυνατή ορατότητα ακόμη και σε συνθήκες απόλυτου σκότους.

.

Η απόχρωση του Lumibrite που χρησιμοποιεί η Seiko για το νέο της κομψοτέχνημα έχει ενδιαφέρον μεταξύ άλλων και επειδή προσεγγίζει το πραγματικό χρώμα των δεικτών. Έτσι, εξασφαλίζει πως ο χρήστης θα μπορεί να διαβάζει την ώρα με ευκολία, ακόμη και μετά τη μεταμόρφωση του Night Speedtimer, απουσία φωτός.

Αντλώντας την ενέργεια που απαιτείται για τη λειτουργία του τόσο από τον ήλιο, όσο και από το τεχνητό φως, επιβεβαιώνει πως είναι τόσο εύχρηστο όσο και εντυπωσιακό – και, κυρίως, φτιαγμένο για να μη σταματά πουθενά.

Με ακρίβεια δευτερολέπτου που ανταποκρίνεται στην βαριά ιστορία της Seiko – αλλά και στη φράση «Professional Specifications», από την οποία αντλεί το όνομά της η Prospex – μετρά και καταγράφει αξιόπιστα τον χρόνο, ενώ είναι εξίσου ανθεκτικό σε ακραίες συνθήκες και σε καθημερινά περιβάλλοντα.

Προορισμένο για δράση, προσαρμόζεται με την ίδια άνεση στην περιπέτεια, όσο και στον αθλητισμό, πεδίο στο οποίο η Seiko έχει γράψει λαμπρές σελίδες ήδη από τη δεκαετία του ’60. Τότε ήταν που η ιαπωνική εταιρεία εισήλθε στη σκηνή της αθλητικής χρονομέτρησης, εισάγοντας μια νέα γενιά εξοπλισμού υψηλής ακρίβειας, που έχαιραν της εκτίμησης διεθνών αθλητικών ομοσπονδιών και ορισμένων εκ των σημαντικότερων αθλητικών διοργανώσεων του πλανήτη. Το Night Speedtimer μένει πιστό σε αυτή την παράδοση, αποτελώντας την ιδανική επιλογή των πρωταθλητών.

Αναζητήστε το νέο Seiko Prospex Black Series ‘Night Speedtimer’, στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα.

RIST Hellas: Αποκλειστικός αντιπρόσωπος SEIKO στην Ελλάδα & Εξουσιοδοτημένο Service Center, τηλ. 2310 511 413, www.rist.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024