Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα Σμύρνη: Στον «Ερυθρό Σταυρό» η γυναίκα που τραυματίστηκε από τους πυροβολισμούς

Νέα Σμύρνη: Στον «Ερυθρό Σταυρό» η γυναίκα που τραυματίστηκε από τους πυροβολισμούς

Η άτυχη γυναίκα έχει δεχθεί σφαίρες στα πόδια και τη σπονδυλική στήλη, με τους γιατρούς να εμφανίζονται καθησυχαστικοί για τη ζωή της.

Με τραύμα από σφαίρες που δέχθηκε στα πόδια και στη σπονδυλική στήλη νοσηλεύεται η γυναίκα που τραυματίστηκε από την ένοπλη επίθεση που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής σε καφετέρια της Νέας Σμύρνης.

Η 31χρονη, που καθόταν σε διπλανό τραπέζι από τα δύο θύματα του δράστη, βρέθηκε -όπως λένε αστυνομικές πηγές- άθελά της στο στόχαστρο του δράστη, ο οποίος στη μανία του να πετύχει το σκοπό του, πυροβόλησε περίπου 6-7 φορές εναντίον του στόχου του.

Η τραυματισμένη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» με τους γιατρούς να εμφανίζονται καθησυχαστικοί για την πορεία της υγείας της, ωστόσο θέλουν να εξακριβώσουν την ακριβή ζημιά που της έχουν προκαλέσει οι σφαίρες που την χτύπησαν.

Ένας ακόμα τραυματίας

Την ώρα των πυροβολισμών σημειώθηκε άλλος ένας τραυματισμός, καθώς ένας άνδρας προσπάθησε έντρομος να απομακρυνθεί, αλλά σκόνταψε και χτύπησε στο κεφάλι.

Δεν χρειάστηκε, όμως, να διακομιστεί σε νοσοκομείο, με τους διασώστες που βρέθηκαν στο σημείο να του παρέχουν τις πρώτες βοήθειες.

Γνωστά στις Αρχές τα θύματα

Στον πόλεμο που μαίνεται στον χώρο της νύχτας και στη διαμάχη ανάμεσα σε αντίπαλες ομάδες της αλβανικής μαφίας αποδίδουν έμπειρα στελέχη της ΕΛΑΣ τη μαφιόζικη εκτέλεση δύο Αλβανών μέσα σε καφετέρια στην πλατεία της Νέας Σμύρνης.

Ο 41χρονος που έπεσε νεκρός με τουλάχιστον δύο σφαίρες στο κεφάλι είναι σεσημασμένος για υποθέσεις ναρκωτικών, όπλα και ληστείες. Μάλιστα φέρεται να ήταν γνωστός στην περιοχή για την δραστηριότητά του και τις σχέσεις του με καταστήματα εστίασης και νυχτερινά κέντρα.

Ο δεύτερος άνδρας που ήταν μαζί του 44 ετών δέχθηκε σφαίρες στην κοιλιακή χώρα και κατέληξε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είχε απασχολήσει τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών.

Από τον τρόπο εκτέλεσης του δράστη, όλα δείχνουν ότι πρόκειται για επαγγελματία εκτελεστή που παραπέμπει σε πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου εις βάρος του 41χρονου.

Sports in

Ολυμπιακός – Λαμία 4-1: «Μάγος» ο Ποντένσε…

Ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Ποντένσε, που είχε γκολ και ασίστ, επικράτησε με 4-1 της Λαμίας και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο κρίσιμο παιχνίδι με την Άστον Βίλα – Τσικίνιο, Ναβάρο και Αλεξανδρόπουλος τα άλλα τρία γκολ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024