Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νέα Σμύρνη: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη διπλή δολοφονία

Νέα Σμύρνη: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη διπλή δολοφονία

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η νεαρή γυναίκα που τραυματίστηκε καθόταν με την αδερφή της σε άλλο τραπέζι και τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα στο πόδι

Μία ημέρα μετά τη σοκαριστική διπλή δολοφονία σε καφετέρια στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, το βράδυ της Κυριακής, η εκπομπή «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου έφερε στο «φως» ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο που έχει καταγράψει όσα συνέβησαν μετά τους πυροβολισμούς.

Στο βίντεο ντοκουμέντο του «Live News» θα δείτε τη στιγμή που το ΕΚΑΒ παραλαμβάνει την 31χρονη τραυματία.

Αυτό είναι το προφίλ του εκτελεστή στη Νέα Σμύρνη – Είχε συνεργό;

Δείτε το νέο βίντεο ντοκουμέντο

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η νεαρή γυναίκα καθόταν με την αδερφή της σε άλλο τραπέζι και τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα στο πόδι.

Την ίδια στιγμή, οι αστυνομικοί ελέγχουν τις κάμερες ασφαλείας της ευρύτερης περιοχής για να δουν το δρομολόγιο διαφυγής του δράστη, ενώ λαμβάνουν καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες. Ένα από τα ερωτήματα που υπάρχουν είναι αν ο εκτελεστής είχε συνεργό.

Νέες πληροφορίες για την εν ψυχρώ δολοφονία

Ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος, μίλησε στο «Live News» για τα προφίλ των δύο θυμάτων που εκτελέστηκαν εν ψυχρώ.

Και τα δύο θύματα ήταν γνωστοί στις Αρχές. Ο 41χρονος είναι σεσημασμένος για υποθέσεις ναρκωτικών, όπλα και ληστείες. Μάλιστα, φέρεται να ήταν γνωστός στην περιοχή για τη δραστηριότητά του και τις σχέσεις του με καταστήματα εστίασης και νυχτερινά κέντρα.

Ήταν γνωστός ως ο «εισπράκτορας» αφού συγκέντρωνε χρήματα για κύκλωμα που δρα και στη συγκεκριμένη περιοχή.

Ο δεύτερος άνδρας που ήταν μαζί του, 44 ετών, δέχθηκε σφαίρες στην κοιλιακή χώρα και κατέληξε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είχε απασχολήσει τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών.

Πώς κινήθηκε ο δράστης

Όπως μετέδωσε το MEGA, ο δράστης βρισκόταν πίσω από κάποια δέντρα που ήταν μπροστά στην καφετέρια. Όπως αναφέραμε και παραπάνω το σημείο είχε πολύ κόσμο, ενώ ο ίδιος δεν είχε κινήσει υποψίες.

Όλες οι κινήσεις του στη συνέχεια δείχνουν ότι πρόκειται για επαγγελματία δολοφόνο. Μπήκε ξαφνικά στην καφετέρια λίγο μετά τις 21:30 και έριξε 7 πυροβολισμούς μέσα σε 4 μόλις δευτερόλεπτα. Όπως είναι φυσικό, επικράτησε πανικός, με τον δράστη να φεύγει πεζός και ανενόχλητος.

Ο 41χρονος σκοτώθηκε επί τόπου αφού δέχθηκε 3 ή 4 πυροβολισμούς, ενώ ο 44χρονος κατέληξε αργότερα. Η 35χρονη γυναίκα έχει δεχθεί μία σφαίρα, πιθανότατα στο ύψος της μέσης. Η ζωή της, ευτυχώς, δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.

Όπως φαίνεται και στα βίντεο που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας, ο εκτελεστής φορά μαύρη φόρμα, με μπλούζα με κουκούλα και αθλητικό μποτάκι. Επίσης, φορούσε χειρουργική μάσκα. Όταν πλησιάζει, είναι απόλυτα ψύχραιμος, αδιαφορεί για τον κόσμο που βρίσκεται τριγύρω, βγάζει το πιστόλι μέσα από μία τσέπη του μπουφάν του, με το δεξί χέρι του και πυροβολεί.

Τι φοβάται η αστυνομία, πού θα εστιάσουν οι έρευνες

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής και πραγματοποιούνται έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές θα εστιάσουν στο βαρύ ποινικό παρελθόν των δύο δραστών για να βγάλουν άκρη στην υπόθεση της διπλής άγριας δολοφονίας.

Άλλωστε, οι αστυνομικοί κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο ένας από τους δύο νεκρούς, ο 41χρονος, ήταν γνωστός ως «ο εισπράκτορας» αφού φαίνεται ότι εισέπραττε χρήματα από προστασία που πουλούσε σε μαγαζιά στη Νέα Σμύρνη το κύκλωμα στο οποίο ήταν μέλος. Αυτός ήταν που σκοτώθηκε επί τόπου.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, οι δύο νεκροί εμπλέκονταν και σε υποθέσεις με ναρκωτικά.

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024