Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μαρία Καρρά: Για στοχοποίηση μιλά η χήρα του Γιώργου Τράγκα

Μαρία Καρρά: Για στοχοποίηση μιλά η χήρα του Γιώργου Τράγκα

Η χήρα του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά έσπασε τη σιωπή της και μίλησε για τα όσα ακούγονται γύρω από την περιουσία που φέρεται να κατείχε ο δημοσιογράφος, αλλά και για τη ζωή της.

Ως θύμα στοχοποίησης περιγράφει τον εαυτό της η χήρα του δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά, που μίλησε για πρώτη φορά για την πολύκροτη υπόθεση της περιουσιακής κατάστασης του δημοσιογράφου που έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη με τον κοροναϊό.

«Με στοχοποίησαν λες και ήταν πιόνι στα χέρια μου κι εγώ έκανα τα πάντα», είπε η κυρία Καρρά, η οποία έκανε λόγο για «επικοινωνιακό κανιβαλισμό» για τα όσα έχουν ακουστεί γύρω από την υπόθεση.

Όταν η Μαρία Καρρά τον αποκαλούσε «τρελό»

Μιλώντας στη Real News, η Μαρία Καρρά υποστήριξε ότι «ο Γιώργος είχε μία περιουσία, που στην πραγματικότητα απέχει πάρα πολύ από αυτά που δημοσιεύονται. Γράφονται πράγματα που δεν υπάρχουν…».

«Στοχοποιήθηκα από την αρχή. Με μεγάλα γράμματα έγραφαν: “Η χήρα που τα ήξερε όλα”. Λες και ο Γιώργος ήταν ένα πιόνι στα χέρια μου κι εγώ έκανα τα πάντα» συμπλήρωσε και τόνισε πως χάθηκε η δημοσιογραφική δεοντολογία για έναν άνθρωπο που έφυγε από τη ζωή.

«Ο επικοινωνιακός κανιβαλισμός ξεπέρασε κάθε όριο. Η δεοντολογία χάθηκε, ακόμα και για το νεκρό, που δεν μπορεί να μιλήσει» συμπλήρωσε.

«Ο Γιώργος Τράγκας εκβιαστής;»

«Υπάρχει το “φερόμενος”. Αλλά ακόμα και ο “φερόμενος”, που ερευνάται, έγινε εγκληματίας, σχεδόν εκβιαστής. Ο Γιώργος Τράγκας εκβιαστής; Ποτέ δεν ήταν! Ούτε ποτέ κουβάλησε σακούλες με χρήματα» ανέφερε η χήρα του Γιώργου Τράγκα, υπογραμμίζοντας ότι ο δημοσιογράφος «μετά το θάνατό του έχει “σκοτωθεί”, έχει “τσαλακωθεί” η όλη του πορεία. Κι αυτό εμένα μου δημιουργεί ερωτήματα».

Σχετικά με γεγονός ότι δεν μίλησε δημόσια για όσα την κατηγορούν, η Μαρία Καρρά απάντησε: «Η δική μου σιωπή παρερμηνεύτηκε. Εγώ επέλεξα να πάω θεσμικά. Με υπόμνημά μου απάντησα σε όλα».

Τέλος, η χήρα του Γιώργου Τράγκα ισχυρίστηκε ότι η ζωή της τέθηκε σε κίνδυνο.

«Μέσα σε όλα αυτά, ξαφνικά έχω και μια απόπειρα κατά της ζωής μου. Υπήρξε ευθεία απειλή κατά της ζωής μου. Πρέπει να αναζητηθεί ποιος και γιατί, 4 μήνες μετά το θάνατο του Γιώργου Τράγκα και με όλα αυτά που συνέβαιναν, θα ήθελε εγώ να πάθω ατύχημα», συμπλήρωσε.

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024