Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
GNTM: Σπάραξαν στο κλάμα με αυτή την αποχώρηση

GNTM: Σπάραξαν στο κλάμα με αυτή την αποχώρηση

Ποια κοπέλα δεν μπήκε στην τελική ευθεία του GNTM;

Λίγες μόνο μέρες έμειναν προκειμένου να ολοκληρωθεί το GNTM για την φετινή σεζόν στο πρόγραμμα του STAR.

Στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι μόδας, που προβλήθηκε εκτάκτως τη νύχτα της Παρασκευής, τα διαγωνιζόμενα μοντέλα προσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στη νέα δοκιμασία προκειμένου να μην αποχωρήσουν κυριολεκτικά στο παρά πέντε.

«Βόμβα» με το GNTM: Αλλάζουν οι μέρες προβολής – Όλο το παρασκήνιο

Το concept της φωτογράφισης καλούσε τις παίκτριες του GNTM να ποζάρουν με τρυφερότητα πλάι σε ζωάκια, άλλα ήρεμα και άλλα πιο ζωηρά, σαν να είναι τα κατοικίδια τους. Η Coty είχε την ευκαιρία να μοιράσει κατά πως ήθελε εκείνη τα ζώα στις κοπέλες καθώς είχε κατορθώσει να πάρει την πρώτη θέση στην προηγούμενη φωτογράφιση.

Όταν βρέθηκαν στο πλατό και απέναντι στη Βίκυ Καγιά, τον Γιώργο Καράβα και τον Τάσο Σοφρωνίου, τα μοντέλα άκουσαν τα σχόλια με τρόπο αιχμηρό για τη νέα αυτή προσπάθεια τους. Καλεσμένος αυτή την εβδομάδα στην επιτροπή του GNTM ήταν ο Βασίλης Ζούλιας.

Για μια κοπέλα όμως έμελλε αυτή να είναι και η τελευταία φωτογράφιση στο ριάλιτι μόδας του STAR μιας και είχε την λιγότερο αντιπροσωπευτική, ως προς το concept πάντα, λήψη. Μία θα ήταν εκείνη η διαγωνιζόμενη που θα έπρεπε να αποχαιρετήσει τις συμπαίκτριες της στο κλείσιμο του επεισοδίου.

Ποιο μοντέλο αποχώρησε

Όπως πάντα, λοιπόν, τον λόγο πήρε η Βίκυ Καγιά προκειμένου να ανακοινώσει τα αποτελέσματα τη δοκιμασίες στις παίκτριες του GNTM. Την καλύτερη φωτογραφία αυτή τη φορά είχε η Μαρίτα η οποία και πήρε την δουλειά.

Στην τελευταία θέση, όμως, βρέθηκαν η Μάρα Μαρλή και η Μιχαέλα Νόβακ – Μαρλή για δεύτερη φορά και η Βικτώρια Μυροφορίδου για τέταρτη φορά. που καρδιοχτύπησαν ώσπου να ακούσουν το ένα όνομα που θα αποχωρούσε από το GNTM.

Και αυτό ήταν… Μιχαέλας Νόβακ – Μαρλήη οποία και αποχαιρέτησε με χαμόγελο της υπόλοιπες παίκτριες του GNTM. «Όταν θα βγεις από εδώ θα πας να βρεις με ηρεμία ένα γραφείο να αρχίσεις να δουλεύεις γιατί σου αξίζει» τόνισε, μεταξύ άλλων, η Βίκυ Καγιά.

Όπως ήταν λογικό, δε, η κόρης της παίκτριας δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της. «Είναι πολύ δύσκολο που δεν θα ‘χω πλέον την υποστήριξη της. Είχα συνηθίσει πάρα πολύ τη συντροφιά της και εδώ και πάρα πολλά χρόνια κάνουμε σχεδόν τα πάντα μαζί και τώρα στεναχωριέμαι» ομολόγησε η Μάρα στην κάμερα του GNTM.

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024