Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Υποκλοπές - ΠΑΣΟΚ: Ο Μητσοτάκης χρησιμοποιεί τους αρμούς της εξουσίας για να κρύψει την αλήθεια

Υποκλοπές – ΠΑΣΟΚ: Ο Μητσοτάκης χρησιμοποιεί τους αρμούς της εξουσίας για να κρύψει την αλήθεια

«Φιλότιμη η προσπάθεια του κυβερνητικού εκπροσώπου να βαφτίσει το ψάρι κρέας και να στρέψει αλλού το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης»

Να πάρει θέση καλεί το ΠΑΣΟΚ τον κυβερνητικό εκπρόσωπο για τη φερόμενη παρέμβαση Ντογιάκου στην παρεμπόδιση της έρευνας της ΑΔΑΕ για τις υποκλοπές της ΕΥΠ σε βάρος του ευρωβουλευτή Γιώργου Κύρτσου και Τάσου Τέλλογλου.

Το ψάρι κρέας

Μάλιστα το ΠΑΣΟΚ θέτει αυτό το ερώτημα προς το μέγαρο Μαξίμου κατηγορώντας τον Γιάννη Οικονόμου ότι βαφτίζει το ψάρι κρέας και θέλει να στρέψει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης αλλού με αφορμή το σχόλιο του κ. Οικονόμου για την ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Σημειώνεται ότι ο κ. Οικονόμου στο σχόλιό του για τα όσα είπε ο κ. Ανδρουλάκης νωρίτερα κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για κλιμάκωση της τροχιάς συμπόρευσής του με τον ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι «Η πρόταση του κ. Ανδρουλάκη για το αύριο της χώρας είναι ουσιαστικά η συγκυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με τους κυρίους Τσίπρα και Βαρουφάκη».

Πολιτικάντικα επιχειρήματα

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ για τη δήλωσή του κυβερνητικού εκπροσώπου Γ. Οικονόμου και το δημοσίευμα του Εuractiv έχει ως εξής:

«Είναι πράγματι φιλότιμη η προσπάθεια του Κυβερνητικού Εκπροσώπου να βαφτίσει το ψάρι κρέας και να στρέψει αλλού το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης.

»Αντί να επαναλαμβάνει, όμως, τα ίδια πολιτικάντικα επιχειρήματα, τον καλούμε να πάρει θέση δημόσια για τη φερόμενη παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρου Ντογιάκου, στην έρευνα που διεξήγαγε η ΑΔΑΕ μετά τα αιτήματα του ευρωβουλευτή Γιώργου Κύρτσου και του δημοσιογράφου Τάσου Τέλλογλου.

»Ο κ. Μητσοτάκης πιστός στα χνάρια του προκατόχου του χρησιμοποιεί τους «αρμούς της εξουσίας» για να κρύψει την αλήθεια».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024