Υποκλοπές – ΠΑΣΟΚ: Ο Μητσοτάκης χρησιμοποιεί τους αρμούς της εξουσίας για να κρύψει την αλήθεια
«Φιλότιμη η προσπάθεια του κυβερνητικού εκπροσώπου να βαφτίσει το ψάρι κρέας και να στρέψει αλλού το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης»
Να πάρει θέση καλεί το ΠΑΣΟΚ τον κυβερνητικό εκπρόσωπο για τη φερόμενη παρέμβαση Ντογιάκου στην παρεμπόδιση της έρευνας της ΑΔΑΕ για τις υποκλοπές της ΕΥΠ σε βάρος του ευρωβουλευτή Γιώργου Κύρτσου και Τάσου Τέλλογλου.
Το ψάρι κρέας
Μάλιστα το ΠΑΣΟΚ θέτει αυτό το ερώτημα προς το μέγαρο Μαξίμου κατηγορώντας τον Γιάννη Οικονόμου ότι βαφτίζει το ψάρι κρέας και θέλει να στρέψει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης αλλού με αφορμή το σχόλιο του κ. Οικονόμου για την ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.
Σημειώνεται ότι ο κ. Οικονόμου στο σχόλιό του για τα όσα είπε ο κ. Ανδρουλάκης νωρίτερα κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για κλιμάκωση της τροχιάς συμπόρευσής του με τον ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι «Η πρόταση του κ. Ανδρουλάκη για το αύριο της χώρας είναι ουσιαστικά η συγκυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με τους κυρίους Τσίπρα και Βαρουφάκη».
Πολιτικάντικα επιχειρήματα
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ για τη δήλωσή του κυβερνητικού εκπροσώπου Γ. Οικονόμου και το δημοσίευμα του Εuractiv έχει ως εξής:
«Είναι πράγματι φιλότιμη η προσπάθεια του Κυβερνητικού Εκπροσώπου να βαφτίσει το ψάρι κρέας και να στρέψει αλλού το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης.
»Αντί να επαναλαμβάνει, όμως, τα ίδια πολιτικάντικα επιχειρήματα, τον καλούμε να πάρει θέση δημόσια για τη φερόμενη παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρου Ντογιάκου, στην έρευνα που διεξήγαγε η ΑΔΑΕ μετά τα αιτήματα του ευρωβουλευτή Γιώργου Κύρτσου και του δημοσιογράφου Τάσου Τέλλογλου.
»Ο κ. Μητσοτάκης πιστός στα χνάρια του προκατόχου του χρησιμοποιεί τους “αρμούς της εξουσίας” για να κρύψει την αλήθεια».
- ΣΥΡΙΖΑ: Ξανά στον «αέρα» η Κεντρική Επιτροπή – Παρόντες οι «κομμένοι» – Εν αναμονή αποφάσεων
- BILD: «Έκλεισε αριστερό μπακ η Άουγκσμπουργκ» – Τι γράφουν για τον Γιαννούλη
- Θεσσαλονίκη: Στα δικαστήρια οι συλληφθέντες για τη φονική επίθεση στο σπίτι της Βάγιας Νέστορα
- Πώς να προστατέψετε τις καταθέσεις από κατασχέσεις
- Θεσπρωτία: Για εμπρησμό από αμέλεια συνελήφθη άνδρας που έβαλε φωτιά στο Καστρί
- Πάολα Ρεβενιώτη: Φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα της είπαν σήμερα το τελευταίο αντίο
- Η γήρανση του πληθυσμού ίσως να μην κοστίζει όσο φοβόμαστε
- Το μήνυμα του Παπανικολάου μετά την ανανέωση: «Να δημιουργήσουμε νέες θρυλικές στιγμές για τον Ολυμπιακό μας» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 11.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)



















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442