Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Εύα Καϊλή: Αυτό είναι το οικόπεδο 9 στρεμμάτων που αγόρασε στην Πάρο - Πόσο κόστισε

Εύα Καϊλή: Αυτό είναι το οικόπεδο 9 στρεμμάτων που αγόρασε στην Πάρο – Πόσο κόστισε

Στο μικροσκόπιο των αρχών τα περιουσιακά στοιχεία της Εύας Καϊλή

Η έρευνα για την Εύα Καϊλή που κατηγορείται για δωροδοκία από το Κατάρ, αλλά και ξέπλυμα μαύρου χρήματος έχει επεκταθεί πλέον και στην Ελλάδα.

Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες στο μικροσκόπιο της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος έχει μπει και η αγορά οικοπέδου στην Πάρου, έκτασης 9 στρεμμάτων, από την Εύα Καϊλή με τον σύντροφό της Φρατσέσκο Τζόρτζι.

Όπως γράφει η τοπική ιστοσελίδα parianostypos.gr, η αγορά του οικοπέδου πραγματοποιήθηκε από το ζευγάρι Τζόρτζι-Καϊλή πριν από 9 μήνες και σύμφωνα με τις περιγραφές από ανθρώπους του νησιού πρόκειται για «φιλέτο» αγροτεμάχιο έκτασης 9 στρεμμάτων σε πλαγιά της θέσης Βουνάλια στην περιοχή του Κώστου, με πανοραμική θέα προς τον κάμπο, το Υστέρνι και τη θάλασσα, με το νησί της Νάξου να φαίνεται στο βάθος.

Η Καϊλή και ο Τζόρτζι, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, αγόρασαν το οικόπεδο των 9 στρεμμάτων στην Πάρο, από έναν πωλητή από την Αθήνα, για 300.000 ευρώ.

Δείτε το οικόπεδο

Σημειώνεται πως η αγορά του οικοπέδου δεν είχε γίνει γνωστή, καθώς πραγματοποιήθηκε μέσα στο 2022 και επομένως δεν έχει δηλωθεί ακόμα στο Πόθεν Εσχες της Εύας Καϊλή.

Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με την σύσταση προσφάτως real estate εταιρείας από Καϊλή και Τζιόρτζι αλλά και το ταξίδι τους, κατά πληροφορίες, στην Πάρο το καλοκαίρι, με σκοπό την ανάπτυξη του εν λόγω ακινήτου για την εμπορική του εκμετάλλευση, εγείρουν ερωτηματικά που έχουν μπει στο «μικροσκόπιο» των Αρχών.

Το αγόρασαν στο όνομά τους, λέει ο αρχιτέκτονας-μηχανικός

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Πέμπτη μίλησε στην ΕΡΤ ο αρχιτέκτονας μηχανικός που ανέλαβε την αναθεώρηση της άδειας, Βαζαίος Πετρόπουλος και αναφέρθηκε στα κτίσματα που υπάρχουν μέσα στην έκταση των 9 στρεμμάτων, αλλά και πως σκόπευαν οι Τζόρτζι και Καϊλή να το μετατρέψουν.

«Από διώροφα σπίτια με υπόγειο και πισίνα θα γίνουν ισόγεια σπίτια. Είχαμε κάνει τα σχέδια, έχουν κατατεθεί στην πολεοδομία αλλά η άδεια δεν έχει εκδοθεί». Ο ίδιος πρόσθεσε πως δεν μεσολαβούσε κάποια εταιρεία «στο όνομά της ήταν, και στο όνομα του συντρόφου της».

Όπως ανέφερε ο κ. Πετρόπουλος οικοδομήσιμα είναι συνολικά 280 τετραγωνικά μέτρα από την έκταση και στόχος του ζευγαριού ήταν το οίκημα να μετατραπεί σε παραθεριστική κατοικία. «Είχαμε κάνει 3-4 συναντήσεις. Ήθελαν ένα σπίτι για εκείνους για να μένουν το καλοκαίρι που θα έρχονται, όλος ο σχεδιασμός γινόταν για να κάνει ένα σπίτι για την οικογένειά της. Πέσαμε από τα σύννεφα με την ιστορία αυτή, γιατί τουλάχιστον η Καϊλή ήταν πολύ καλή, μου έκανε εντύπωση ότι μία τέτοια γυναίκα να είναι μπλεγμένη σε τέτοια πράγματα».

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024