Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εύα Καϊλή: Αυτές είναι οι συγκρατούμενές της

Εύα Καϊλή: Αυτές είναι οι συγκρατούμενές της

Αρκετοί Βέλγοι παρομοιάζουν τις φυλακές του Χάρεν με ένα μικρό χωριό, όπου οι κρατούμενοι μπορούν να κάνουν πολλές δραστηριότητες ακόμη και να αθλούντ

Στις 22 Δεκεμβρίου θα αποφασίσουν οι βελγικές αρχές για την προφυλάκιση ή μη της Εύας Καϊλή για το σκάνδαλο διαφθοράς που έχει συγκλονίσει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Μέχρι τότε η ελληνίδα ευρωβουλευτής παραμένει προφυλακισμένη στο υπερσύγχρονο σωφρονιστικό ίδρυμα του Χάρεν. Η Εύα Καϊλή  ζει σε ένα μικρό δωμάτιο που, όμως, δε θυμίζει σε τίποτα το κελί φυλακής. Βρίσκεται μόνη και ενημερώνεται για τις εξελίξεις που την αφορούν από την τηλεόραση μέσα στο δωμάτιό της.

Τις τελευταίες ώρες μετά και την προφυλάκιση του συντρόφου της Φραντσέσκο Τζόρτζι μιλά συνεχώς στο τηλέφωνο με την οικογένειά της, όπως άλλωστε έχει αποκαλύψει και ο δικηγόρος της  Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Στην πτέρυγα που βρίσκεται συναναστρέφεται με περίπου 20 ακόμη κρατούμενες.

Μιλώντας στο STAR o βέλγος δημοσιογράφος Μισέλ Γκάγιερ περιέγραψε την κατάσταση που βιώνει στις φυλακές η μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου.

«Έχει κάποιες γυναίκες που έχουν σκοτώσει, έχουν βιάσει κι άλλες που κρατούνται για οικονομικά εγκλήματα. Είναι πιθανό η Εύα Καϊλή βρίσκεται στην φυλακή δίπλα σε κρατούμενη που έχει σκοτώσει τον σύζυγό της ή τα παιδιά της, αυτά συμβαίνουν στην φυλακή», υποστήριξε.

Σημειώνεται ότι αρκετοί Βέλγοι παρομοιάζουν τις φυλακές του Χάρεν με ένα μικρό χωριό, όπου οι κρατούμενοι μπορούν να κάνουν πολλές δραστηριότητες ακόμη και να αθλούνται. Μάλιστα, υπάρχουν και παιδικές χαρές για τα παιδιά των μανάδων που έχουν στερηθεί την ελευθερία τους.

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024