
Στο πλευρό της UNESCO Πειραιά ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός (pics)
Στα πλαίσια της κοινωνικής βοήθειας που δίνει ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός αυτές τις άγιες μέρες, βρίσκεται στο πλευρό της δομής της UNESCO Πειραιά.
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός βρέθηκε σήμερα στη δομή της UNESCO στον Πειραιά, έτσι ώστε να παρέχει τη στήριξη του και τη βοήθεια του αυτές τις άγιες μέρες.
Οι ερυθρόλευκοι βρέθηκαν στη δομή το πρωί της Πέμπτης στα πλαίσια της κοινωνικής βοήθειας του Ερασιτέχνη.
Οι Πειραιώτες λίγο πριν έρθουν τα Χριστούγεννα συνεχίζουν τη δράση τους, ενώ σήμερα βρέθηκαν αθλητές από κάθε τμήμα του συλλόγου για να συνδράμει στην UNESCO στον Πειραιά.
Τις ημέρες των γιορτών για ακόμη μια φορά ο Ολυμπιακός συνέβαλε τα μέγιστα ώστε να βοηθήσει άστεγους και άπορους με υλικά αγαθά, ενώ οι ερυθρόλευκοι μαγείρεψαν και σέρβιραν.
Αξίζει να σημειωθεί πως παρευρέθηκε και η Χριστίνα Τσιλιγκίρη διευθύντρια Αθλητισμού και ΑΜΕΑ του Ομίλου UNESCO Πειραιώς και Νήσων.
Δείτε φωτογραφίες από την παρουσία του Ερασιτέχνη στη δομή:
- Άγριος καυγάς Κωνσταντοπούλου – Κομνηνάκα (ΚΚΕ) στη Βουλή: «Είσαι ξεφτιλισμένη» – «Οι φασίστες μιλάνε έτσι…»
- Τουρκικό ΥΠΕΞ: Αρνείται την Γενοκτονία των Ποντίων και καταγγέλλει την Ελλάδα για φρικαλεότητες
- Πατέρας Κυριακής Γρίβα: «Αν οι αστυνομικοί έκαναν τη δουλειά τους, η κόρη μου θα ήταν ζωντανή»
- Τραγωδία στην Πάτρα: Άνδρας έπεσε με ΙΧ στη θάλασσα στη δυτική προβλήτα του Ρίου
- Ο Λαουτάρο αποθέωσε τον Χάρι Κέιν – «Είναι ο κορυφαίος σέντερ φορ στον κόσμο»
- Ο αδελφός της πριγκίπισσας Νταϊάνα, ο 4ος γάμος του, τα 6 παιδιά και μια αγωγή






