
Ράντονιτς: «Δύσκολο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα – Ο Μίροτιτς αλλάζει τις ισορροπίες»
Ο Ντέγιαν Ράντονιτς μίλησε για τη δύσκολη αποστολή του Παναθηναϊκού στην έδρα της Μπαρτσελόνα και στάθηκε στην παρουσία του Νίκολα Μίροτιτς.
Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα από τη Βαλένθια για την 13η αγωνιστική της Euroleague, με τους «πράσινους» να παραμένουν στην Ισπανία και να δοκιμάζονται την Παρασκευή (16/12) στην έδρα της Μπαρτσελόνα για το δεύτερο ματς της «διαβολοβδομάδας» της διοργάνωσης, με τον Ντέγιαν Ράντονιτς να κάνει δηλώσεις ενόψει της αναμέτρησης.
Ο Μαυροβούνιος τεχνικός του Παναθηναϊκού, χαρακτήρισε ως πολύ δύσκολο το παιχνίδι που έρχεται και στάθηκε στην επιστροφή του Νίκολα Μίροτις, η οποία αλλάζει τις ισορροπίες, όπως ανέφερε.
Όσα είπε ο Ράντονιτς:
«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην έδρα ενός σπουδαίου αντιπάλου. Διανύουμε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα με ταξίδια και συνεχόμενα ματς. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να έχουμε ενέργεια σε αυτό το παιχνίδι.
Απέναντί μας θα είναι μια εξαιρετική ομάδα με πολύ ποιοτικούς παίκτες, όπως για παράδειγμα ο Μίροτιτς ο οποίος επανήλθε και είναι ένας αθλητής που μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες. Θέλουμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και να παλέψουμε γνωρίζοντας πως έχουμε μπροστά μας μια πολύ δύσκολη αποστολή».
- Σε εξέλιξη η ανάπλαση της χερσαίας λιμενικής ζώνης Χερσονήσου
- Ο αγώνας ύπαρξης της Άρσεναλ
- Κεφαλονιά: Θρήνος στην κηδεία της 19χρονης Μυρτούς – «Καλό ταξίδι αγγελούδι μου»
- Α Bola: «Περνάει την πόρτα του χειρουργείου ο Φώτης Ιωαννίδης»
- ΠΑΓΝΗ: Κίνδυνος στα χειρουργεία λόγω υποστελέχωσης στην καθαριότητα
- Gamer, μουσικό είδωλο του TikTok, στυγνός δολοφόνος; Σύλληψη του d4vd για το διαμελισμό 14χρονης φαν


