Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ: Η Σπυράκη δεν έχει καμία σχέση με το Qatargate

ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ: Η Σπυράκη δεν έχει καμία σχέση με το Qatargate

Αντιπολιτευτική απελπισία στον ΣΥΡΙΖΑ καταλογίζει η ΝΔ

Για δημιουργία εντυπώσεων κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ η ΝΔ με αφορμή το «αίτημα» της Κουμουνδούρου που ζητάει από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αποπέμψει την Μαρία Σπυράκη με αφορμή την άρση ασυλίας της γαλάζιας ευρωβουλευτή που ζήτησε ο Ευρωπαίος Γενικός Εισαγγελέας καθώς όπως αναφέρει «υπάρχουν υποψίες για απάτη εις βάρος του προϋπολογισμού της ΕΕ, σε σχέση με τη διαχείριση της κοινοβουλευτικής αποζημίωσης, και ιδίως όσον αφορά την αμοιβή των διαπιστευμένων κοινοβουλευτικών βοηθών».

Αντιπολιτευτική απελπισία του ΣΥΡΙΖΑ

Η ΝΔ τονίζει ότι η υπόθεση της Μαρίας Σπυράκη δεν έχει καμία σχέση με το Qatargate τονίζοντας ότι πρόκειται για διοικητική διαφορά σχετικά με επίδομα πρώην συνεργάτη της ενώ υπενθυμίζει ότι τη δήλωση της κας Σπυράκη ότι αποδέχτηκε την άρση της ασυλίας της επισημαίνοντας ότι δεν έχει καμία οικονομική διαφορά με το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ – Απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να εμπλέξει ανόμοια πράγματα για να δημιουργήσει εντυπώσεις. Η υπόθεση της κυρίας Σπυράκη δεν έχει καμία σχέση με το Qatargate. Η ίδια η κυρία Σπυράκη έχει δηλώσει ότι αποδέχεται το αίτημα άρσης της ασυλίας της, προκειμένου να διαφανεί ότι πρόκειται για διοικητική διαφορά σχετικά με επίδομα πρώην συνεργάτη της και ότι η ίδια δεν έχει οικονομική διαφορά με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Καταλαβαίνουμε την αντιπολιτευτική απελπισία του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ας περιμένουμε τον έλεγχο των αρμόδιων αρχών».

Sports in

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό. Παρακολουθήστε live στις 20:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φενέρμπαχτσε – Μονακό για το Game 4 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024