Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Mια πρώτη ματιά στο «ωμό και ειλικρινές» ντοκιμαντέρ του Netflix για την Πάμελα Άντερσον

Mια πρώτη ματιά στο «ωμό και ειλικρινές» ντοκιμαντέρ του Netflix για την Πάμελα Άντερσον

Από τότε που κυκλοφόρησε η είδηση ότι η Πάμελα Άντερσον θα ξεκαθαρίσει τα πράγματα για τη ζωή της σε ένα νέο ντοκιμαντέρ του Netflix, ξέραμε ότι θα ήταν απαραίτητο να το παρακολουθήσουμε.

Από τότε που έπεσε η είδηση ότι η Πάμελα Άντερσον θα ξεκαθαρίσει τα πράγματα για τη ζωή της σε ένα νέο ντοκιμαντέρ του Netflix, ξέραμε ότι θα ήταν απαραίτητο να το παρακολουθήσουμε.

Ενόψει της πρεμιέρας της ταινίας τον επόμενο μήνα, η πλατφόρμα streaming έδωσε στη δημοσιότητα μια πρώτη ματιά στο «Pamela: A Love Story», δίνοντάς μας μια γεύση από τη ζωή του pop culture icon.

Το ντοκιμαντέρ περιγράφεται ως «μια οικεία ματιά στη ζωή της Πάμελα Άντερσον, καθώς εστιάζει πίσω στην επαγγελματική και προσωπική της πορεία και καθώς μιλάει για την προετοιμασία των επόμενων βημάτων στο ταξίδι της, σήμερα στα 55 της» και προέρχεται από τον βετεράνο σκηνοθέτη Ράιαν Γουάιτ, ο οποίος έκανε επίσης τα Ask Dr. Ruth και The Keepers για το Netflix.

Με τον γιο της Μπράντον Τόμας Λι μωρό / Photo: Netflix / thepinknews

Η αληθινή Παμ

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, το ντοκιμαντέρ θα «ακολουθήσει την πορεία της ζωής και της καριέρας της Πάμελα Άντεροσν από το κορίτσι της μικρής πόλης στο διεθνές σύμβολο του σεξ, ηθοποιό, ακτιβίστρια και στοργική μητέρα» παρουσιάζοντάς μας τη σταρ όπως δεν την έχουμε ξαναδεί.

Σε μια συλλογή από φωτογραφίες πρώτης προβολής που έδωσε στη δημοσιότητα το Netflix, η σταρ του Baywatch εμφανίζεται σε διάφορα καθοριστικά στάδια της ζωής της.

Οι εικόνες περιλαμβάνουν μια φωτογραφία της Άντερσον με τον χαρακτηριστικό κότσο της στο απόγειο της δημοτικότητάς της, ένα στιγμιότυπο από τις πρόβες για τον ρόλο της ως Roxie Hart στο Chicago και μια φωτογραφία με τον γιο της Μπράντον Τόμας Λι μωρό, ο οποίος είναι εκτελεστικός παραγωγός της σειράς μαζί με τη μητέρα του.

Νωρίτερα μέσα στη χρονιά, η Άντερσον δημοσίευσε ένα χειρόγραφο σημείωμα στο Instagram της εξηγώντας ότι το ντοκιμαντέρ που ετοιμάζεται εδώ και χρόνια βρήκε επιτέλους σπίτι στο Netflix.

Το «Pam&Tommy» δεν πέτυχε τον στόχο του

«Η ζωή μου. Χίλιες ατέλειες. Ένα εκατομμύριο λανθασμένες αντιλήψεις. Διεστραμμένη, άγρια και χαμένη. Τίποτα που να αξίζει να ζήσω. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σε εκπλήξω. Όχι θύμα, αλλά επιζών. Και ζωντανή για να πω την πραγματική ιστορία» έγραψε στο σημείωμα.

Η ανακοίνωση του νέου ντοκιμαντέρ της Άντερσον νωρίτερα τον Μάρτιο ήρθε μια εβδομάδα πριν από το φινάλε της αμφιλεγόμενης σειράς «Pam&Tommy» της Disney+.

Με πρωταγωνιστές τη Λίλι Τζέιμς και τον Σεμπάστιαν Σταν, η σειρά προσπάθησε να ρίξει φως στον μισογυνισμό που περιέβαλλε την Άντερσον και τον τότε σύζυγό της Τόμι Λι μετά την κλοπή της ιδιωτικής τους σεξουαλικής κασέτας, αλλά καταγγέλθηκε ευρέως για το αντίθετο.

Το ντοκιμαντέρ «Pamela, A Love Story» θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 31 Ιανουαρίου, την ίδια ημέρα με τη βιογραφία της «Love, Pamela».

*Με στοιχεία από thepinknews.com

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024