Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρία Ιωαννίδου: «Δόξα τω θεώ που επέστρεψε ο Κιμούλης, δεν βίασε κανέναν»

Μαρία Ιωαννίδου: «Δόξα τω θεώ που επέστρεψε ο Κιμούλης, δεν βίασε κανέναν»

Η Μαρία Ιωαννίδου σχολίασε την επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη

Ένταση στο «Πρωινό Μας» δημιούργησαν οι δηλώσεις που έκανε η Μαρία Ιωαννίδου στην κάμερα της εκπομπής σχετικά με την επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη στο θέατρο.

Η ηθοποιός και συγγραφέας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δόξα τω θεώ που επέστρεψε ο Κιμούλης. Ένας πολύ καλός ηθοποιός. Γιατί να κατηγορηθεί ο Κιμούλης για το οτιδήποτε, δεν έκανε τίποτα, δεν βίασε κανέναν. Πολλοί έχουν κακή συμπεριφορά, σε όλη μου την πορεία έχω συναντήσει πολλές κακές συμπεριφορές. Και ο σύζυγός μας, ο αδερφός μας μπορεί να έχει κακή συμπεριφορά. Τι σημαίνει αυτό; Δεν βίασε κανέναν ο Κιμούλης, έλεος πια. Έχω συνεργαστεί μαζί του, ναι είναι αυστηρός, είναι απότομος αλλά από εκεί και έπειτα δεν βίασε κανέναν. Χαίρομαι που επανήλθε στο θέατρο».

Όπως ήταν επόμενο η υποστήριξη της Μαρίας Ιωαννίδου προς τον Γιώργο Κιμούλη έφερε έντονες αντιδράσεις στο «τραπέζι» του «Πρωινού Μας».

«Λυπάμαι πάρα πολύ για αυτά που άκουσα. Με προσβάλλει πάρα πολύ η δήλωση της, δικαιολογεί καθαρά και ξάστερα τις κακές αντρικές συμπεριφορές εν γένει. Μόνο οι βιαστές είναι καταδικαστέοι σε αυτή την κοινωνία» τόνισε αρχικά η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Από την άλλη η Έλενα Χριστοπούλου δήλωσε «Η Μαρία Ιωαννίδου έχει υπάρξει ζευγάρι με τον κ. Κιμούλη. Έχουν συνεργαστεί. Το έχει πει εκείνη ότι ήταν μαζί. Η κα Ιωαννίδου βρίσκεται σε μια γενιά ανθρώπων, η οποία μιλά διαφορετικά, είχε μια ελευθερία. Δεν διαφωνώ μαζί σου».

«Έρχεται από μια άλλη εποχή, είναι μιας παλιάς κοπής γυναίκα» τόνισε ο Βασίλης Νομικός με τη Φαίη Σκορδά να αντιδρά «Τι σημαίνει; Επειδή είναι άνθρωποι μιας ηλικίας δικαιολογούν την κακοποιητική συμπεριφορά;».

Δείτε το βίντεο

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024