
Σεισμός: 4,3 Ρίχτερ στην Εύβοια – Αισθητός στην Αττική
Σεισμική δόνηση στην Εύβοια σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, η οποία έγινε ιδιαιτέρως αισθητή στην Αττική
Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο το μέγεθος του σεισμού ήταν 4,3 Ρίχτερ και σημειώθηκε στην Εύβοια, 8 χλμ ανατολικά-νοτιοανατολικά των Ζαράκων Εύβοιας στην ίδια περιοχή που έχουν καταγραφεί σεισμικές δονήσεις τον τελευταίο διάστημα.
Προς το παρόν δεν έχουν αναφερθεί ζημιές. Οι κάτοικοι, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν βγει προληπτικά στον δρόμο.
Ταρακουνήθηκε η Αττική
Σε ανάρτησή του ο Άκης Τσελέντης αναφέρει ότι «παρά το μικρό του μέγεθος και την μεγάλη απόσταση έγινε πολύ αισθητός στην Αθήνα λόγω κατευθυντικότητας της διάρρηξης» και προσθέτει πως η σεισμική δόνηση «εντάσσεται στην μετασεισμική ακολουθία του πρόσφατου σεισμού».
- Τροχαίο στην Ιόνια Οδό: 47χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα στο φορτηγό του μετά από πρόσκρουση σε μπάρες
- Τέλος και επίσημα η Νέα Αριστερά από τη Βουλή: Διαλύεται η ΚΟ – Παραιτήθηκε από βουλευτής η Αχτσιόγλου – Δραγασάκης στη θέση της
- Χείμαρρος ο Καραπαπάς για την πραξικοπηματική παραμονή Λανουά: «Έχει αποτύχει πλήρως, θα σας καταγγείλουμε στην UEFA»
- Σακελλαρίδης: Λανθασμένη κίνηση η αποχώρηση των 7 βουλευτών από τη Νέα Αριστερά
- ΕΠΟ: Λανουά για 2 ακόμη χρόνια, Super Cup στις 12/8 και αλλαγές στο Κύπελλο
- Αχτσιόγλου: Παραιτείται από βουλευτής – «Δεν παραιτούμαι από την ενεργό πολιτική»




