MadWalk 2022: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός χόρεψε με πρώην σύντροφό του
Δείτε το επικό βίντεο!
Η μεγάλη βραδιά των Madwalk ήταν χθες 13 Δεκεμβρίου και πολλοί celebrities έδωσαν το παρών και εμφανίστηκαν στην σκηνή.
Οι περισσότεροι από αυτούς ήταν άκρως εντυπωσιακοί, ενώ παρουσιάστρια ήταν η εκθαμβωτική Μαριέττα Χρουσαλά.
- Διαβάστε επίσης: Η Ελεονώρα Μελέτη πέταξε το ρούχο της πάνω στη σκηνή – Συγκλονιστική στιγμή στα MadWalk 2022
Ένα από τα ντουέτα που έκλεψαν τα βλέμματα και κέρδισαν όλες τις εντυπώσεις ήταν αναντίρρητα αυτό του Σάκης Ρουβάς και του Κωνσταντίνος Αργυρός, μια συνύπαρξη που πολλές γυναίκες απολαύσαν στο έπακρον.
Όπως φαίνεται και στο βίντεο που δημοσίευσε το in νωρίτερα σήμερα, η χθεσινοβραδινή εμφάνιση των 2 αγαπημένων τραγουδιστών…έβαλε φωτιά στη σκηνή των MadWalk.
Αυτό που έκανε μεγάλη εντύπωση ήταν πως στην σκηνή βρέθηκε και μια πρώην σύντροφος του Κωνσταντίνου Αργυρού, η οποία χόρευε δίπλα του…
Ο λόγος για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, με την οποία ο τραγουδιστής υπήρξε ζευγάρι στο παρελθόν για περίπου δυο χρόνια, πριν χωρίσουν και τα φτιάξει με τον Snik.
Το βίντεο με Αργυρό και την πρώην σύντροφό του
Μάλιστα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε και μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Συγκεκριμένα δημοσίευσε μια φωτογραφία, στην οποία φαίνεται να ποζάρει στον φακό, ενώ ένα ταγκ το όνομα του Κωνσταντίνου Αργυρού.
Δείτε την φωτογραφία της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, η οποία… ξύπνησε μνήμες από τα παλιά!

- Αστυνομική επιχείρηση σε οικισμούς στις Αχαρνές – 14 συλλήψεις
- ΠΑΟΚ – Βέστερλο 4-0: Ξέσπασε στο δεύτερο ημίχρονο με «Ντέλια» και Καμαρά
- Χειροκίνητο ή αυτόματο; Τι αποκάλυψαν Ιάπωνες επιστήμονες για την επίδραση της οδήγησης στον εγκέφαλο
- Θεσσαλονίκη: 30άρηδες οι δράστες των τριών εμπρηστικών επιθέσεων με γκαζάκια – Πού στρέφονται οι έρευνες των Αρχών
- Χάρτης πρόβλεψης πυρκαγιών: Πολύ υψηλός κίνδυνος σε 6 περιφέρειες την Κυριακή (5/7)
- Βιασμοί, μορφίνη και καμμένα πτώματα: To Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι ήταν φρικτά σκοτεινό
- Πύργος: Παραλίγο τραγωδία στη Σπιάντζα – Σώθηκαν από πνιγμό δυο αδέλφια 12 και 15 ετών [βίντεο]
- Σαλσέδο: «Στον ΟΦΗ έδειξα την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![Πύργος: Παραλίγο τραγωδία στη Σπιάντζα – Σώθηκαν από πνιγμό δυο αδέλφια 12 και 15 ετών [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ff03ceea8899df90e66b614462662777_L-128x85.webp)



![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/marek-piwnicki-L3Yg5RtS_JA-unsplash-1-315x220.jpg)


































![Πύργος: Παραλίγο τραγωδία στη Σπιάντζα – Σώθηκαν από πνιγμό δυο αδέλφια 12 και 15 ετών [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ff03ceea8899df90e66b614462662777_L-315x220.webp)




































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442