Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Έπιασε» δουλειά ο Ροντινέι στον Ρέντη

«Έπιασε» δουλειά ο Ροντινέι στον Ρέντη

Ο Ροντινέι είναι και επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού, ενώ σήμερα έκανε και την πρώτη του προπόνηση στον Ρέντη

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη σπουδαία μεταγραφή του Ροντινέι το απόγευμα της Κυριακής, με τον Βραζιλιάνο μπακ να υπογράφει το συμβόλαιο του με τους πρωταθλητές Ελλάδας μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Ο 30χρονος αμυντικός τα είχε βρει σε όλα με τους ερυθρόλευκους εδώ και μερικές μέρες και το μόνο που απέμενε ήταν το τυπικό σκέλος για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή και να ενσωματωθεί στις προπονήσεις του Μίτσελ.

Διαβάστε επίσης: Ράντονιτς: «Το πρόγραμμα είναι δύσκολο, προχωράμε βήμα – βήμα»

Ο Ροντινέι λοιπόν «έπιασε» δουλειά με το «καλημέρα» στο λιμάνι, καθώς μια μέρα μετά την ανακοίνωση της μετακίνησης του, βρέθηκε στον Ρέντη, γνώρισε τους νέους του συμπαίκτες και τον νέο του προπονητή και έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Ο Βραζιλιάνος μπακ βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση και αναμένεται να μπει άμεσα στο κανονικό πρόγραμμα, μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ ο στόχος είναι ο Ροντινέι να είναι έτοιμος να κάνει το ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα στο ματς με τον Ιωνικό στις 3 Γενάρη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ροντινέι προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν με την Φλαμένγκο, με την οποία είχε 46 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (σ.σ 6 ασίστ), ενώ συνολικά είχε 163 ματς, με 6 γκολ και 17 ασίστ. Θυμίζουμε, πως φέτος κατέκτησε το Κόπα Λιμπερταδόρες αλλά και το Κύπελλο Βραζιλίας, όντας ένας από τους κορυφαίους παίκτες της ομάδας.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024