Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι πέντε μεγάλες ατυχίες του Παναθηναϊκού

Οι πέντε μεγάλες ατυχίες του Παναθηναϊκού

Πολλές οι… αναποδιές για τον Παναθηναϊκό την εφετινή σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα που έχει κερδίσει τις περισσότερες εντυπώσεις στον εφετινό μαραθώνιο του ελληνικού πρωταθλήματος. Με 12 νίκες και μια ισοπαλία στον πρώτο γύρο, το «τριφύλλι» επανήλθε μετά από χρόνια στην… κουβέντα για τον τίτλο. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει χτίσει μια διαφορά οχτώ πόντων από τη δεύτερη ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα και δείχνει ικανή να κόψει πρώτη το νήμα στο τέλος της σεζόν.

Με τον ποδοσφαιρικό πλανήτη να περιστρέφεται γύρω από το Μουντιάλ του Κατάρ, οι «πράσινοι» ανυπομονούν για την επιστροφή στη δράση. Η επανέναρξη των εθνικών πρωταθλημάτων πλησιάζει και στον Παναθηναϊκό έχουν ήδη στρέψει την προσοχή τους στα πρώτα κρίσιμα ματς. Άλλωστε, ο Ιανουάριος είναι γεμάτος… παγίδες για τους πρωτοπόρους και δε θέλει πολύ για να εκτροχιαστεί το «τρένο».

Διαβάστε επίσης: Ο μεγάλος… ανήφορος Γαλλίας και Αργεντινής

Εκτός από το πρόγραμμα-φωτιά, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει να αντιμετωπίσει και τον παράγοντα της ατυχίας. Οι τραυματισμοί έχουν χτυπήσει πολλάκις την… πόρτα των «πρασίνων», που προσπαθούν να κατακτήσουν το πρώτο τους πρωτάθλημα μετά από 13 ολόκληρα χρόνια.

Το μεγάλο… σοκ στον Παναθηναϊκό ήρθε με την απώλεια του Αϊτόρ. Ο πιο καταλυτικός παίκτης του «τριφυλλιού» πέρασε την πόρτα του χειρουργείου, έχοντας υποστεί ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού στην αναμέτρηση με τον Άρη. Τεράστιο το πλήγμα για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς καθώς «έχασε» τον μίστερ 8 γκολ στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Ισπανός άσος είχε κάνει εκπληκτική εκκίνηση στη σεζόν, οδηγούσε εκ του ασφαλούς το τριφύλλι, με τον σοβαρό τραυματισμό να τον θέτει νοκ άουτ.

Η… κατάρα με τους χιαστούς στον Παναθηναϊκό είχε κάνει την εμφάνισή της από τις 16 Οκτωβρίου. Στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Λαμία ο Αλεξίς Τρουιγιέ είχε αποχωρήσει με φορείο, με τις εξετάσεις να δείχνουν ρήξη χιαστού στο αριστερό γόνατο.

Η ίδια κακοτυχία και με τον Λεάντρο Φρόκου. Ο νεαρός άσος της πρώτης ομάδας υπέστη ρήξη χιαστού στο ματς της Κ19 με την Τρέντσιν για το Youth League. Αλλος ένας παίκτης με σοβαρό τραυματισμό που πέρασε την πόρτα του χειρουργείου.

Στο… μπλοκάκι με τους τραυματίες είχε προστεθεί για αρκετό καιρό και το όνομα του Σεμπαστιάν Παλάσιος. Βαριά θλάση η διάγνωση για τον Αργεντινό άσο, που κόντρα σε όλες τις εκτιμήσεις κατάφερε να επιστρέψει στη δράση πριν το τέλος του Μουντιάλ. Μάλιστα, ο 30χρονος παίκτης αγωνίστηκε και στα φιλικά του Παναθηναϊκού στην Κύπρο.

Ο τελευταίος σοβαρός «πονοκέφαλος» ακούει στο όνομα Κριστιάν Γκάνεα. Μεγάλο το σοκ στο πράσινο στρατόπεδο, με τον Ρουμάνο μπακ να μένει εκτός για τους επόμενους τρεις μήνες λόγω επιπλοκών από τον covid. «Ο κορωνοϊός έχει αφήσει το σημάδι του πάνω μου δυστυχώς και αυτή τη στιγμή η υγεία μου δεν μου επιτρέπει να έχω τον ενεργό ρόλο που θέλω στο ταξίδι που κάνει η ομάδα για να γράψει ιστορία. Πρέπει να ακολουθήσω ένα πολύ αυστηρό ιατρικό πρωτόκολλο για τους επόμενους 3 μήνες που δεν θα μου επιτρέψει να είμαι εκεί που αγαπώ… στο γήπεδο», ανέφερε ο Γκάνεα στα social media, με τον Παναθηναϊκό να σκανάρει πλέον την αγορά για τον αντικαταστάτη του.

Η μια αναποδιά διαδέχεται την άλλη για τον Παναθηναϊκό που προσπαθεί να σκαρφαλώσει στο Εβερεστ του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024