
Καλαμάτα: Συλλήψεις Ρομά – Έβαλαν βενζίνη και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν
Δύο παρόμοια περιστατικά έλαβαν χώρα στην Καλαμάτα.
Συνεχίζονται οι αντιδράσεις από Ρομά για τον σοβαρό τραυματισμό του 16χρονου στη Θεσσαλονίκη. Η Αστυνομία στην Καλαμάτα προχώρησε σε συλλήψεις, καθώς Ρομά έβαλαν βενζίνη σε πρατήρια και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν σε δύο περιπτώσεις.
Σύμφωνα με το tharrosnews.gr, στην πρώτη περίπτωση ένας 18χρονος μαζί με έναν 25χρονο Ρομά μετέβησαν σε πρατήριο και έβαλαν βενζίνη αξίας πέντε ευρώ, όταν όμως ήρθε η ώρα να πληρώσουν πάτησαν το γκάζι του οχήματος και διέφυγαν χωρίς να δώσουν τα χρήματα.
- Διαβάστε επίσης: Πατέρας 16χρονου Ρομά: «Ζητάω συγγνώμη από την οικογένεια του, δεν μου φταίνε σε τίποτα τα παιδιά του»
Το δεύτερο συμβάν έλαβε χώρα λίγη ώρα αργότερα, όταν επίσης δύο νεαροί Ρομά έβαλαν βενζίνη αξίας 20 ευρώ. Έδωσαν μόνο τα πέντε ευρώ και στη συνέχεια έφυγαν.
Πού συνελήφθησαν
Οι δύο νεαροί συνελήφθησαν στην Ανάληψη της Μεσσήνης. Οι αστυνομικοί είδαν τις εικόνες από τις κάμερες ασφαλείας και έφτασαν στα ίχνη των δραστών.
Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.
- Ανώτατο Δικαστήριο: Το Ισραήλ οφείλει να επιτρέψει στον Ερυθρό Σταυρό να επισκεφθεί Παλαιστίνιους κρατουμένους
- Diamond League Ρώμης: Στη δεύτερη θέση ο Τεντόγλου (vid)
- Γιορτή σήμερα 5 Ιουνίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.06.2026]
- Παίκτης της Βιλερμπάν ο Σιλβέν Φρανσίσκο
- Θεσσαλονίκη: Εκτός φυλακής μέχρι την έφεση ο 42χρονος που πήγε έξω από σπίτι οικογένειας με αλυσοπρίονο




