Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Δεν περίμενα…» – Νέες δηλώσεις για τη Νατάσσσα Μποφίλιου
«Δεν περίμενα ότι κι εγώ θα δεχτώ τόσες επιθέσεις και τόσα αρνητικά σχόλια»
Σε κάμερα πρωινής εκπομπής μίλησε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, ο οποίος δεν γινόταν να μην αναφερθεί στον χαμό που έγινε τις τελευταίες μέρες με την ανάρτησή του αναφορικά με την Νατάσσα Μποφίλιου.
Υπενθυμίζεται ότι ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος είχε σχολιάσει με… ιδιαίτερο τρόπο την απόφαση της Νατάσσας Μποφίλιου να φωτογραφηθεί με γούνες και πολύ ακριβά ρούχα στους δρόμους του Λονδίνου, μια κίνηση που έρχεται σε αντίθεση με τα πολιτικά πιστεύω της.
- Διαβάστε επίσης: Υπέρ της Μποφίλιου ο Μακρόπουλος: «Το να φωτογραφηθεί κανείς με ρούχα δεν είναι ότι αλλάζει και στάση ζωής
Από εκείνη τη στιγμή και μετά ξεκίνησε ένας «πόλεμος» ανάμεσα σε υποστηρικτές και… πολέμιους της Νατάσσας Μποφίλιου. Οι μεν συμφωνούσαν με τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο, ενώ υπάρχαν και άλλοι που διαφωνούσαν και υποστήριζαν με σθένος την τραγουδίστρια.
«Δεν περίμενα αυτή την κατακραυγή»
«Θεωρώ ότι το τουίτ μου ήταν ευνόητο, με χιούμορ, άποψη και πολιτικό σχόλιο. Δεν περίμενα αυτή την κατακραυγή. Δεν περίμενα ότι το τουίτ μου θα γίνει αιτία για να δεχτεί πολλές επιθέσεις και επίσης δεν περίμενα ότι κι εγώ θα δεχτώ τόσες επιθέσεις και τόσα αρνητικά σχόλια. Η εικόνα της μου έκανε λίγο παράταιρη και δεν μου ταίριαζε με τα λεγόμενά της» είπε αρχικά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.
Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος πρόσθεσε επίσης: «Είναι μια ερμηνεύτρια, την οποία παρακολουθώ καλλιτεχνικά, την εκτιμώ και τη θεωρώ πάρα πολύ καλή τραγουδίστρια».
Δείτε το βίντεο
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Κωδικός «8% – 14%»
- Συρία: Ο Αλ Σάρα αναγνωρίζει τους Κούρδους ως ισότιμους πολίτες – Bομβάρδισε θέσεις του SDF στο Χαλέπι
- Η Σέινμπαουμ ζήτησε από τις ΗΠΑ να μειώσουν την ζήτηση ναρκωτικών ανάμεσα στους νέους [Βίντεο]
- H Κομισιόν θέλει την Ουκρανία μέλος της ΕΕ χωρίς πλήρη δικαιώματα σε περίπτωση ειρήνης
- «Αν σώσαμε τις τράπεζες, μπορούμε να σώσουμε και την πίτσα»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 17.01.2026]

