Ο Λουίς Ντίας, πάνω που είχε επιστρέψει στις προπονήσεις της Λίβερπουλ μετά τον τραυματισμό του στις αρχές Οκτωβρίου, ένιωσε ενοχλήσεις την Παρασκευή (9/12) και αποχώρησε από την χειμερινή προετοιμασία των Κόκκινων στο Ντουμπάι.
Ο Λουίς Ντίας στην Αγγλία υποβλήθηκε σε εξετάσεις και αποφασίστηκε πως πρέπει να υποβληθεί σε επέμβαση το Σάββατο (10/12) προκειμένου να αναρρώσει από τον τραυματισμό του πλαγίου συνδέσμου στο γόνατο.
Έτσι, εκτιμάται πως η Λίβερπουλ θα στερηθεί τις υπηρεσίες του μέχρι τον Μάρτιο, ενώ με δεδομένο πως και ο Ντιόγκο Ζότα είναι νοκ-άουτ μέχρι το 2023 δεν αποκλείεται να υπάρξουν μεταγραφικές εξελίξεις για την ενίσχυση της επίθεσης.
Ο Ντίας μετρά φέτος 12 συμμετοχές με την φανέλα των κυπελλούχων Αγγλίας με απολογισμό 4 γκολ και 3 ασίστ.
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Η Παρί προηγήθηκε με τον Ντεμπελέ στο 3', η Μπάγερν ισοφάρισε στο 94', όμως οι φιλοξενούμενοι πήραν το εισιτήριο για τον τελικό και θα διεκδικήσιυν δεύτερη σερί χρονιά το Champions League κόντρα στην Αρσεναλ.
Όσα είπε ο βοηθός του Μαρτίνεθ, μετά τη νίκη της Βαλένθια επί του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως στα δύο τελευταία παιχνίδια ο Εργκίν Αταμάν προσπθεί να επηρεάσει το παιχνίδι με τις διαμαρτυρίες του.