Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αρτέτα: «Άγνωστο το πότε θα επιστρέψει ο Ζεσούς»

Αρτέτα: «Άγνωστο το πότε θα επιστρέψει ο Ζεσούς»

Για τον τραυματισμό του Γκαμπριέλ Ζεσούς μίλησε ο προπονητής του στην Άρσεναλ Μικέλ Αρτέτα.

Ο προπονητής της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα, δήλωσε ότι δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα που να μπορεί να προσδιορίσει κανείς το πότε ο επιθετικός των «κανονιέρηδων», Γκαμπριέλ Ζεσούς, θ΄ αναρρώσει πλήρως από τον τραυματισμό του στο γόνατο κι ότι ο σύλλογος θα εξετάσει τις επιλογές του ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του επόμενου μήνα.

Ο Ζεσούς αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το γήπεδο στην ήττα της Βραζιλίας με 1-0 από το Καμερούν στον τελευταίο αγώνα των ομίλων του Μουντιάλ 2022 και στη συνέχεια αποκλείστηκε από το υπόλοιπο της διοργάνωσης.

Ο 25χρονος επιθετικός υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο δεξί γόνατο, με τα δημοσιεύματα ν΄ αναφέρουν ότι μπορεί να μείνει εκτός δράσης μέχρι και τρεις μήνες.

Είχε πετύχει 5 γκολ σε 20 αγώνες για την πρωτοπόρο της Premier League, Άρσεναλ, σε όλες τις διοργανώσεις της τρέχουσας περιόδου, μετά τη μεταγραφή του από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Όταν ρωτήθηκε ο Αρτέτα, εάν ο τραυματισμός αυτός θα επηρεάσει τα σχέδια της Άρσεναλ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ο Ισπανός τεχνικός είπε ότι η απουσία του Βραζιλιάνου θα είναι ιδιαίτερα αισθητή καθώς προσφέρει πάρα πολλά στην ομάδα.

«Τι μπορούμε να κάνουμε μετά, όταν ξέρουμε ελάχιστα για το χρονοδιάγραμμα της επιστροφής του. Θα εξετάσουμε τις επιλογές και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη σωστή απόφαση», ανέφερε ο Αρτέτα μετά τη φιλική νίκη με 3-0 επί της Λιόν στο Ντουμπάι.

«Προφανώς, ξέρουμε ότι χρειαζόταν κάποια επέμβαση στο γόνατο και θα πρέπει να περιμένουμε μέρα με τη μέρα, εβδομάδα με την εβδομάδα και να δούμε πού θα μας οδηγήσει αυτό».

Η Άρσεναλ, η οποία έχει προβάδισμα πέντε βαθμών έναντι της Σίτι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μετά από 14 αγώνες, επιστρέφει στη δράση στις 26 Δεκεμβρίου, όταν υποδέχεται τη Γουέστ Χαμ στο πλαίσιο του πρωταθλήματος.

Sports in

Πιτίνο: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ήταν ο έκτος παίκτης»

Ο Ρικ Πιτίνο αποθέωσε τον Παναθηναϊκό για τη νίκη του απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024