Κυριακή 05 Φεβρουαρίου 2023
weather-icon 6 oC
Τα Νέα της Αγοράς

To «Thor: Love and Thunder» των Marvel Studios στο Disney+ είναι η Christ-must watch ταινία για σήμερα

Κι όμως υπάρχει κι άλλος που μπορεί να χειριστεί τόσο καλά το μαγικό σφυρί του Θορ και μας συστήνεται με τον πιο απολαυστικό τρόπο στο Disney+

To «Thor: Love and Thunder» των Marvel Studios στο Disney+ είναι η Christ-must watch ταινία για σήμερα

H ταινία των Marvel Studios «Thor: Love and Thunder» βρίσκει τον Θεό του Κεραυνού σε ένα πρωτόγνωρο ταξίδι, αλλιώτικο από τα άλλα: ένα ταξίδι εσωτερικής αναζήτησης. Όμως, οι προσπάθειές του διακόπτονται από έναν γαλαξιακό δολοφόνο, γνωστό ως Γκορ ή αλλιώς Θεό Σφαγέα, ο οποίος επιθυμεί να αφανίσει τους θεούς. Για να αντιμετωπίσει την απειλή, ο Θορ επιστρατεύει τη βοήθεια της βασιλιά Βαλκυρίας, του Κοργκ και της πρώην κοπέλας του, Τζέιν Φόστερ, η οποία, προς έκπληξη του Θορ, χειρίζεται εξίσου καλά με τον Θορ το μαγικό του σφυρί, το Μγιόλνιρ. Μαζί ξεκινούν μια κοσμική περιπέτεια για να αποκαλύψουν το μυστήριο της εκδίκησης του Θεού Σφαγέα και να τον σταματήσουν προτού να είναι αργά.

Απολαύστε την ταινία «Thor: Love and Thunder» αλλά και όλο το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel στο Disney+

Οι συνδρομητές του Disney+ μπορούν να έχουν πρόσβαση στο καλύτερο περιεχόμενο των Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, αλλά και σε περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, όλα συγκεντρωμένα σε ένα σημείο. Χιλιάδες ώρες σειρών, ταινιών και αποκλειστικού πρωτότυπου περιεχομένου, σας περιμένουν να τις ανακαλύψετε όπου και όποτε θέλετε όλες σε ένα σημείο, το Disney+. Για περισσότερα, επισκεφτείτε το www.disneyplus.com ή αναζητήστε την εφαρμογή Disney+ στις περισσότερες κινητές συσκευές και συνδεδεμένες τηλεοράσεις.

.

latestbutton