Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η Kaizen Gaming αναδεικνύεται για δεύτερη φορά Great Place to Work™

Η Kaizen Gaming αναδεικνύεται για δεύτερη φορά Great Place to Work™

Η Kaizen Gaming, η μεγαλύτερη ελληνική gametech εταιρία, αναγνωρίστηκε για ακόμη μια φορά ως Great Place to Work™ στην Ελλάδα, ενώ για πρώτη φορά έλαβε την ομώνυμη πιστοποίηση και σε Πορτογαλία, Ρουμανία και Βουλγαρία, χώρες στις οποίες έχει αναπτύξει ισχυρή παρουσία και δραστηριότητα.

Στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργήθηκε από τον διεθνώς αναγνωρισμένο θεσμό Great Place to Work™, οι εργαζόμενοι της Kaizen Gaming αξιολόγησαν το εργασιακό περιβάλλον, τις ευκαιρίες εξέλιξης, το επίπεδο εμπιστοσύνης αλλά και την εταιρική κουλτούρα, μεταξύ άλλων. Τα αποτελέσματα της έρευνας επιβεβαίωσαν την υψηλή ικανοποίηση των εργαζομένων όσον αφορά στο εργασιακό τους περιβάλλον καθώς και ότι το συλλογικό πνεύμα αποτελεί βασική και ουσιαστική αξία της εταιρίας.

Σημειώνεται ότι την πρώτη φορά που η Kaizen Gaming έλαβε την πιστοποίηση Great Place to Work™ στην Ελλάδα, διακρίθηκε στη συνέχεια σε ευρωπαϊκό επίπεδο καταλαμβάνοντας την 9η θέση στα Best Workplaces Europe 2021, στην κατηγορία επιχειρήσεων με 500+ εργαζόμενους.

Η κα Στέλλα Βουλγαράκη, Chief People Officer της Kaizen Gaming, σημείωσε: «Στην Kaizen Gaming, οι εργαζόμενοι αποτελούν το πιο σημαντικό συστατικό της επιτυχίας μας και για το λόγο αυτό επενδύουμε ουσιαστικά και μακροπρόθεσμα στη δημιουργία ενός υγιούς περιβάλλοντος εργασίας, στο οποίο καλλιεργείται η διαφορετικότητα, ο σεβασμός και το ομαδικό πνεύμα. Το γεγονός ότι η αναγνώριση αυτή προέρχεται από τους ίδιους τους εργαζομένους μας την καθιστά πιο ουσιαστική και μας επιβεβαιώνει ότι πορευόμαστε στη σωστή κατεύθυνση.» .

Sports in

Παρέμεινε στο Νο. 9 η Σάκκαρη, αύξησε τη διαφορά η Σφιόντεκ

Η Σάκκαρη παρέμεινε στο Νο.9 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA - Η Σφιόντεκ άνοιξε τη διαφορά από τη δεύτερη Σαμπαλένκα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024